To je to što me zanima!

Anđelka Prpić otkrila kako je upoznala svog 'ličkog Andriju'

Beogradska glumica Anđelka Prpić koja je gledatelje osvojila u seriji 'Andrija i Anđelka' provela je vikend u Hrvatskoj te za Gloriu otkrila kako je upoznala svog supruga Ličanina
Vidi originalni članak

Anđelka Prpić (32) provela je vikend u Hrvatskoj zbog angažmana o kojima ne smije pričati, no u razgovoru za Gloriju raspričala se o svom obiteljskom životu i otkrila je kako je upoznala svog supruga Daria Prpića (32) s kojim ima sina Jakšu

Dario je, kaže Anđelka, njen najveći kritičar, ali je zna i hvaliti kao nitko drugi. Rodom je iz Beograda, ali mu je djed iz sela Krivi Put nedaleko od Brinja. Ondje ima i tetu koja se prije udaje zvala Anđelka Prpić. 

Par u Hrvatsku dolazi barem dvaput godišnje jer svako ljeto slave sinov rođendan kod suprugove obitelji u Senju pa, kaže, 'okrenu janje'.

Beogradska glumica upoznala je svog supruga prije šest godina. 

- Bilo je to u kafiću koji je vodio. Jedva sam se dala nagovoriti da odem tamo jer sam bila umorna i od izlazaka i od traženja 'onog pravog'. Dario se došao javiti mom prijatelju i odmah sam ga zapikirala. Nisam mu rekla da sam glumica, jer se svi muškarci tome čude, pa sam slagala da radim kao bankarica u Intesi - ispričala je Anđelka koja smatra da su se našli u pravom trenutku jer su oboje bili željni nježnosti. 

Iako su isto godište, Prpić kaže da njen suprug izgleda kao 'piletina'. 

- Isto smo godište, ali on izgleda mlađe. Neki poznanici su komentirali: 'Vidi kako je nahvatala piletinu' - kazala je Anđelka te otkrila da je na vjenčanju imala kratku haljinu, a gostima su poslužili muffine jer ne može smisliti kremaste svadbene torte na pet katova. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Manina_1 12.05.2016.

    Ma Andelka i Andrija su zakon.Konacno u moru glupih i dosadnih po tisuciti put repriziranih gluposti na televiziji,nesto da se nasmijes do suza.Bravo.

  • tekila 12.05.2016.

    pozdrav Krivom putu

  • tekila 12.05.2016.

    vidimo se na balu ovo leto

Komentiraj...
Vidi sve komentare