To je to što me zanima!

Anđeo u bikiniju: Anne osvaja muškarce golišavim izdanjima

Ruskinja se rodila u Nižnjom Novgorodu gdje će Vatreni zaigrati protiv argentinske nogometne reprezentacije. Šetala je pistama u rublju Victoria's Secret
Vidi originalni članak

Svaki dan 24sata predstavljat će vam po jednu ljepoticu iz gradova domaćina Svjetskog prvenstva u Rusiji.

S obzirom da će Vatreni zaigrati protiv Argentine na stadionu u Nižnjom Novgorodu, red je da predstavimo Ruskinju koja je tamo rođena. Anne Vyalitsyna (32) bavi se manekenstvom.

Najveći uspjeh u karijeri joj desetogodišnje poziranje u bikinijima, a šetala se i po pisti za Victoria's Secret jer je ona jedna od njihovih anđelica.

Profesionalnu karijeru započela je s 15 godina kao model u Sankt-Peterburgu za novo lice modnog časopisa. Prijavila se na njihovo natjecanje i pobijedila, a zatim se odlučila preseliti u New York. Američka državljanka postala je 2013. godine.

'ŽELIM MU SREĆU' Victorijina anđelica ostavila je zavodnika Adama Levinea (33)

Pojavila se na naslovnicima za Vogue, Elle i Glamour, a radila je i za modne kuće Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dolce i Gabbana, Givenchy i druge.

Na modnoj reviji Victoria's Secret hodala je 2008., 2010. i 2011. Bila je trenerica super modelima u drugoj sezoni serije 'The Face' zajedno s Naomi Campbell (48).

Bila je u vezi s frontmenom benda Maroon 5, Adamom Levineom (39). Zajedno su se pojavili 2011. na naslovnici časopisa Vogue, no ubrzo su prekinuli. Par se krajem siječnja 2012. posvađao te je Anne ostavila Adama. Razlog svađi je navodno bio taj što je Anne smatrala da je Adam ne tretira dovoljno dobro. 

Manekenka je glumila u nekim njegovim spotovima za pjesmu 'Never Gonna Leave This Bed', 'Out Is Though' i 'Misery'. 

PJEVAČ GRUPE MAROON 5 Želi 17-ero djece: Adam Levine dobio drugu curicu Geo Grace

Anne je tri godine nakon prekida proglasila kako je trudna i očekuje prvo dijete s dečkom Adamom Cahanom (46).

Par ima djevojčicu Alasku koja će sljedećeg tjedna proslaviti treći rođendan, dok su se manekenka i njujorški biznismen zaručili prošlo ljeto. 

Na svojoj društvenoj mreži manekenka redovito objavljuje fotografije kćerkice i muža. A jučer je i svom mužu čestitala očev dan. 

- Hvala ti što si u svakoj trenutku najbolji otac, partner i najbolji prijatelj. Volimo te više nego išta - poručila je Anne svome zaručniku uz njegove brojne fotografije.

VIDI OVO: Chrissy Teigen objavila kako pari vaginu na Instagramu!

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.06.2018.

    Ebes trebu koja se koze pohvaliti sa malo čiča i guze!!

  • 18.06.2018.

    zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare