To je to što me zanima!

Ana Begić Tahiri skinula je čak 11 kilograma: Nije bilo teško

U samo dva mjeseca glumica je izgubila višak kilograma zahvaljujući dijeti baziranoj na shakeovima i juhama, a pomažu i pripreme za show 'Ples sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Ana Begić Tahiri (32) jedva čeka pokazati plesno umijeće u HTV-ovu showu, a pred gledatelje će izaći sa znatno zavodljivijom linijom.

- Na savršenoj sam dijeti s koje se najradije ne bih ni skinula. Konzumiram dijetetske shakeove, juhe i snack-barove u šest obroka dnevno. U posljednja dva mjeseca smršavila sam 11 kilograma - pohvalila se zagrebačka glumica.

Prije dva tjedna počela je trenirati za “Ples sa zvijezdama” s Hrvojem Kraševcem (32). Kaže da joj je on idealan partner.

- Strog je i to mi odgovara jer sa mnom se i ne može drugačije nego oštro i čvrsto. Nadam se da će me do početka showa dobro ‘posložiti’ na podiju. Imam problema s kralježnicom i s držanjem pa sad najviše na tome radimo - kaže Ana.

Hrvoje i ona upravo svladavaju cha-cha-cha. Ana smatra da njenu karakteru neće baš odgovarati spori plesovi, pa strahuje od valcera, od kojeg joj se vrti u glavi, ali veseli je strastveni tango. Dan prije prvi je put obula plesne štiklice.

- Izgledala sam kao drvo, ali još nemam krvave žuljeve - rekla je glumica.

S partnerom vježba dva puta na dan po tri ili četiri sata. Na upale mišića toliko se, kaže, navikla da ih više i ne osjeća, a mukotrpni treninzi pomažu joj da smršavi.

Kseniji i Zuhri pomogli vježbanje i biljni čajevi

Glumica Ksenija Marinković (50) uz pomoć biljnih čajeva uspjela je smršavjeti 17 kilograma u pet mjeseci, a Zlatan Zuhrić Zuhra (50) izgubio je osam kilograma u mjesec dana. Komičar kaže kako čajevi, kojima je zamijenio gazirana pića, ipak nisu dovoljni. Puno je vježbao.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • dipsy2010 16.10.2012.

    Čestitke na izgubljenim kilogramima. Za to treba čvrsta volja i upornost. Bravo!

  • dvorska luda 16.10.2012.

    sad kad je smršavila, u faci izgleda full starije

  • ruxy012 16.10.2012.

    može meni otkriti tu djetu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare