To je to što me zanima!

Ana Gruica u 'golišavoj' haljini pokazala noge i skupu torbicu

Gruica se i inače rado hvali golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a samo na Instagram profilu ima preko 40 tisuća pratitelja. Često vježba i radi na svojoj kondiciji...
Vidi originalni članak

Glumica Ana Gruica Uglešić (36) pojavila se na premijeri predstave 'Preko veze' u zagrebačkom kazalištu 'Kerempuh' nesvakidašnjoj odjevnoj kombinaciji, a haljinom koja je otkrivala njezine noge pohvalila se i na društvenim mrežama. 

'Kako si ti zgodna žena, jaooo', 'Top kao i uvijek' i 'Prekrasna si' samo su neki od komentara njezinih pratitelja na Instagramu. Glumica je za premijeru predstave odabrala crnu haljinu koja joj otkriva golišave noge, a na njima je imala samo visoke, crne čizme. 

Na kombinaciju se iskombinirala i torbicu s potpisom dizajnera Karla Lagerfelda koja inače stoji 185 eura, odnosno 1.370 kuna.

Gruica se i inače rado hvali golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a samo na Instagram profilu ima preko 40 tisuća pratitelja. Često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji, a ni njezine objave iz teretane nisu rijetkost. 

Gruica se nedavno udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića (44), a sve su iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka. Priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj, i to nedugo nakon njezina prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem (45), s kojim ima i sina Marata Ivana. Par je prekinuo nakon tri godine veze, a nikad nisu željeli komentirati koji je točno razlog njihovog prekida.

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 19.02.2019.

    Ne znam zašto, al ne mogu je vidit u "štampu"

  • Baketin 19.02.2019.

    Dobro je istesana, samo usne mišiće još nije dobro izdefinirala a tu bih joj baš ja mogao maksimalno ponoći.

  • 19.02.2019.

    Uplasio sam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare