To je to što me zanima!

Ana Gruica: U show sam došla zbog zabave, a ne radi pobjede

Mislim da je ženama lakše se transformirati u muškarce nego u žene i mislim da je show 'Tvoje lice zvuči poznato' puno zahvalniji format za muškarce nego za žene, rekla je Gruica
Vidi originalni članak

Glumica Ana Gruica sudjeluje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' ponajviše zbog novih izazova kojima se jako veseli.

- Definitivno sam se došla zabaviti, a ne pobijediti. Nakon ovog projekta nema šanse da postanem pjevačica. Ja želim biti samo glumica - jasno je kazala Ana Gruica u video intervjuu za DNEVNIK.hr. Ana ima golemu podršku bližnjih.

- Ne bih bila tu da mi moj nevjenčani suprug Hrvoje Šalković nije potpora. Dat ću sve od sebe da uskladim privatne i poslovne obveze. Imam super partnera, super logistiku, super njegove roditelje koji nam uskaču, a i dijete već ide u jaslice pa će sve biti okej - otkrila je Ana koja uz brojne treninge uspijeva biti i brižna majka. Glumicu vesele brojni izazovi koji će biti stavljeni pred nju.

- Mislim da je ženama lakše se transformirati u muškarce nego u žene i mislim da je ovaj show puno zahvalniji format za muškarce nego za žene - smatra Ana Gruica.

Snimanja su počela, te Ana Gruica zajedno s ostalim natjecateljima četvrte sezone, Bojanom Jambrošićem, Mariom Rothom, Daliborom Petkom, Danielom Bilićem, Miom Anočić Valentić, Ivanom Mišerić i Nives Celzijus jedva čekaju doznati što će im sve gljiva dodijeliti i kako će se naći u svim transformacijama koje ih očekuju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nemo22 11.02.2017.

    Ana,ma kome se opravdavaš? Dokonim usidjelicama koje bi htjele tvoj život,ali i dalje sjede jer su shvatile da je najlakse biti lijen i srat' po drugima koji imaju ispunjen zivot.Bravo Ane i cestitam ti na svemu sta si do sada postigla! Svaka ti cast! Ti samo mozes biti primjer kako se moze stici sve kada se osoba organizira i pokrene!!!! Sritno! :)

  • katarina j. 10.02.2017.

    Ovu ne mogu smislit.. mislim da ni neću gledat ... samo da ju ne slušam

  • Sammy-G 10.02.2017.

    Iritantna do bola...Fakat neznam koga ona uopće može zanimati i čim se ta ženska uopće i bavi...Još jedan samoprozvani "celebrity"...Sumnjam da ću gledati upravo zbog nje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare