To je to što me zanima!

Ana i Kalember opet zajedno u spavaćoj sobi: Stvaramo glazbu

Anu i Vladu osim prijateljstva nakon razvoda braka veže i glazba. Na YouTubeu su objavili zajedničke izvedbe triju pjesama. Kalember je svirao na gitari, a Rucner na violončelu
Vidi originalni članak

Violončelistica Ana Rucner (37) i pjevač Vlado Kalember (67) rastali su se prije šest godina. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima te ih danas veže prijateljstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana Rucner u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim prijateljstva, veže ih i glazba. Vlado je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju i najavio njihov kućni koncert. Zajedno su svirali u intimnoj kućnoj atmosferi. 

Zajedničkom fotografijom raznježili su obožavatelje koji su im uputili hrpu komentara.

24 PITANJA Ana Rucner: Vlado i ja uskoro izbacujemo obradu 'O Ana', a tko zna, možda bude i novi duet

- Divno vas je vidjeti zajedno. Meni je tako žao što ste se razišli kao supružnici, vaša energija zrači i preko slike. Predobri ste i nevjerojatno je dobro to kakav odnos imate. Primjer ste svima - poručili su im u komentarima. 

Ana i Vlado su na YouTubeu objavili zajedničke izvedbe triju pjesama. Odsvirali su romsku pjesmu 'Ča je Šukarije', mađarski 'Čardaš' i klasičnu skladbu 'Ko lijepi san'. Kalember je svirao na gitari, a Rucner na violončelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • StjepanValjak 07.12.2020.

    od čega taj živi

  • 07.12.2020.

    Vrlo nekorektan odnos Ane prema Kalemberu. Iskorištava njegovu bezuvjetnu ljubav. Vrlo proračunata osoba. Znala je u što se upušta kada se veže uz puno starijeg muškarca a sada kada ju on treba ona je odlepršala dalje udjeljujući mu milostinju svoje prisutnosti. Čudna neka biljka!

  • jamesbond7777 05.12.2020.

    Je je, no kak nee//😉😉😉... Treba njoj koji mladi trubadur////7777

Komentiraj...
Vidi sve komentare