To je to što me zanima!

Ana i Zlatko podbacili: Dobili dvije dvojke za promašeno jelo

ŠPIČEK OSTAO BEZ KOMENTARA Ana i Zlatko su odlučili pripremiti pastrvu s kremom od poriluka, a u jelo su morali ukomponirati i grejp. Time su zaradili dvije dvojke i i trojku
Vidi originalni članak

Kandidati večeras nisu oduševili žiri serviranim jelima, tako da je našim chefovima bilo teško izdvojiti par koji je briljirao. No nisu imali problema u izdvajanju onih koji su danas debelo podbacili, a ti su bili predvođeni Anom i Zlatkom i, na opće iznenađenje, Sanjom i Morenom.

Kandidati su večeras tijekom 60 minuta pripremali glavno jelo s prilogom. Namirnice su se nalazile u pećnicama, a onaj par koji je prema bodovnom stanju prošli tjedan bilo najbolji, prvi je birao s čime želi kuhati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sanja i Morena su pokušale spojiti pačja prsa, kečap i ananas, no bezuspješno. Pažanin nije bio sretan s tim što su cure poslužile kečap i ananas sa strane, a za svoje su jelo dobile niskih 14 bodova. Ana i Zlatko su odlučili pripremiti pastrvu s kremom od poriluka, a u jelo su morali ukomponirati i grejp.

- Kad bih počeo govoriti o jelu, ne znam što bih rekao - uzdahnuo je Špiček.

- Totalno nepovezano, vidi se da nema ideje, da ne zna što bi. Pastrva traži masnoću, a servirali su čistu juhu od vina i pastrva je bila blijeda kao da je kuhana - zaključio je. Dvije dvojke i trojka su neslavne ocjene dobivene za ovo promašeno jelo.

Ostatak ekipe je prošao nešto bolje, no ne slavno. Martin i Kristijan su pripremili svinjski but s prosom i za njega zaradili samo 16 bodova. Sara i Anna su servirale rebarca s heljdom i mangom, a Natali i Hrvoje janjetinu s palentom za koju su osim visokih bodova zaradili i dobre komentare.

S druge strane, Arsen i Željan opet nisu znali s čim kuhaju. Jučer nisu bili sigurni u to koju ribu pripremaju, a večeras nisu znali koji su komad mesa dobili. Pažanin nije želio komentirati jelo koje su krivo servirali, a nisu se snašli ni s pohanjem u indijskim oraščićima.

- Gdje je pamet bila služit papriku ispod mesa, a prilog sa strane - ipak nije izdržao Pažanin.

 - Pala je koncentracija - pravdao se Arsen, a Žakline komentirala da im je 'slava udarila u glavu nakon desetke'.

Ugodno iznenađenje večeri bio je pohani mozak Ozane i Katarine. Cure su, prema Pažaninovim riječima, sve odlično odradile.

- Jedan veliki pomak za vas - dodao je. Moira i Zdravko su također izvukli pozitivne komentare iz usta žirija i za svoj buncek dobili 24 boda.

Najlošiji su danas u skupljanju bodova bili Ana i Zlatko, no Sanja i Morena su te koje su se smjestile na dno tablice s ukupno 30 bodova. Na vrhu su Natali i Hrvoje sa 121 bodom. Sutra je posljednji dan za popravni ispit i poboljšanje bodovne situacije.

Kome će uspjeti, a tko će se u četvrtak naći u dvoboju za ostanak u showu, doznajte na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kung fu panda 29.03.2017.

    stavili su to u tako kasni termin da to više nije normalno

  • buba122 29.03.2017.

    Ja bi im stavila sol i papar pa nek si si sole i papre kolko zele. Uvijek sto zamjerki imaju i namjerno daju tako male ocjene uhh grozan ziri

  • kllea 29.03.2017.

    e a kak mi ona Žakline ide na živce. Sve što ta žena veli je, jelo vam je preslano ili nije dovoljno slano, ili pak nemam što dodati sve su već rekli. Ona i Željka nebo i zemlja. Ni jedna nije profesionalna kuharica ali Željka bar ima suvisli komentar i ne čeka uvijek kaj dečki vele pa da ponovi ili tupi stalno o soli! Di je Gretić??

Komentiraj...
Vidi sve komentare