To je to što me zanima!

Pobjedu je odnio favorit Orky: Izlazi bogatiji za 371.000 kuna

Prva je ispala Bjelovarčanka Ana, a nakon nje su uslijedili Antonio i Anezi te Lucija. Orky je istaknuo kako nije nimalo očekivao da će pobijediti
Vidi originalni članak

Big Brother kuću su u petak netom prije finala napustili Marin Novaković (23), Bojan Mrđenović (35) i Tomislav Roso (26), a pobjedu je odnio Antonio Orač Orky (27). U borbi za novčanu nagradu koja iznosi 371.000 kuna, uz njega bilo je četvero stanara: Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako brzo ćemo napraviti presjek glasova - najavila je na početku emisije voditeljica Antonija Blaće (38) koja je pozdravila Marina, Bojana i Tomislava koji su ispali iz showa u polufinalu. 

- Nisam u pidžami, pa sam tužan. Nije mi ovo prirodno - istaknuo je Tomislav. Blaće se javila finalistima koji su pozdravili uzvicima, a onda su progovorili o svojim dojmovima o Big Brotheru. 

- Malo sam mislio da ću moći ići van - požalio se Orky da mu je najteže pala zatvorenost u kući i dvorištu tijekom 100 dana i istaknuo je kako je upoznao divne ljude. Ana jedva čeka izaći van vidjeti prijatelje, obitelj i bivše stanare. Lucija je rekla kako nije očekivala da će biti superfinalist te je ponosna na sebe i ostale stanare koji su ostali u finalu.

- Osjećaj je neopisiv. Mi svi jedva čekamo izaći i stvarno smo daleko dogurali - ispričao je Antonio. Anezi je za kraj zaključila da je trenutačno jako emotivna. 

Blaće je objavila da kuću prva napušta Ana. Bjelovarčanka ima zaručnika Antu Starog (26) s kojim je u vezi tri godine, a radi kao konobarica. Prije ulaska u show je istaknula kako joj je dosta konobarenja te da je 'prava Hrvatica'. Životni moto joj je: 'Što je suđeno, pronaći će svoj put', a žene smatra 'kvočkama' jer vole puno ogovarati. 

Ana je prvo kad je došla u studio k Blaće zagrlila zaručnika i pozdravila obitelj, a pritom se rasplakala kao i njezin dragi Ante. Bjelovarčanka je rekla da je malo uzbuđena, a ističe da nema veze što je ispala iz showa. 

- Sto dana sam izdržala - rekla je Ana koja je potom s Blaće pogledala video u kojem o njoj pričaju roditelji. Bjelovarčanka je imala 16,6 posto glasova gledatelja i pritom samo 0,3 posto zaostajala za kandidatom koji je na četvrtom mjestu. Ana je rekla da nije mislila kako će moći izdržati 100 dana i da ne voli upoznavati nove ljude. Dodala je da bi možda i ponovila cijelo iskustvo. Bjelovarčanka smatra da će pobijediti Orky ili Lucija.

Blaće se ponovno javila u kuću kako bi rekla finalistima tko sljedeći ispada, a riječ je o Antoniju. Križevčanin je prije ulaska u show rekao kako je imao vrlo teško i siromašno djetinjstvo. Istaknuo je kako je za njega heroj tata jer je uvijek bio uz njega. 

- Volim biti u pravu, volim iznositi javne argumente i ljudima uvijek kažem sve u facu - rekao je Antonio o sebi te dodao kako je jako romantičan i od svih svojih prijatelja najemotivniji. Svoje riječi prije showa je potvrdio tijekom boravka u kući burnim odnosom s Lucijom. Antonio je kao dijete izgubio mamu pa, kaže, zbog toga još više poštuje žene.

- Zaštitnički sam nastrojen prema ženama, čak sam jednom upao u tučnjavu zato što sam branio svoju frendicu - hvalio se Antonio koji nije uspio osvojiti dovoljno glasova gledatelja da pobijedi. Križevčanin je istaknuo kako mu je sudjelovanje u Big Brotheru bilo lijepo iskustvo, a Blaće ga je pitala kome namiguje u publici. Bila je riječ o njegovom najboljem prijatelju Zvonimiru koji se vratio iz Njemačke i Križevčanin je pojurio k njemu kako bi se pozdravili. 

- Ja sam više nervozan nego kul - rekao je Antonio koji ovog puta na čuđenje voditeljice nije zaplakao, iako je proglašen najemotivnijim stanarom u BB kući. 

- Ova je kuća ostavila velik dojam na mene. Shvatio sam da nije njezin bit u zadacima i manipulacijama. Uglavnom poanta svega ovog su poznanstva, prijateljstva i nije bitan pobjednik - ispričao je Križevčanin. 

Antonio je pogledao video svojih prijatelja koji su rekli da su njegovi najbolji trenuci u kući bili kada nije plakao. Križevčanin je na pitanje voditeljice je li se zaljubio u Luciju, odgovorio je da nažalost jest. 

Blaće je pustila snimke podrške obitelji i prijatelja Luciji, Orkyju i Anezi koji su ostali u borbi za pobjedu u Big Brotheru. Orky je komentirao nakon gledanja kako hoće van iz kuće. 

Voditeljica se nakon kratkog predaha ponovno javila finalistima u novoj odjevnoj kombinaciji, a onda je otkrila kako ispada Anezi. Vrsarka je po struci diplomirana upravna pravnica, no nedavno je započela pjevačku karijeru. Anezi za sebe kaže da je po prirodi impulzivna, ali je s godinama naučila promišljati o posljedicama. Vodi se motom: 'Živjeti ljubav jedini je pravi put'. 

- Svjesna sam svega vrlo dobro - rekla je Anezi voditeljici u studiju. Tvrdi da je bila svoja 100 posto i kako su to gledatelji očito prepoznali. Kaže da je s Nikolom Sedlarom Bogom (24) u početku bila u prijateljskim odnosima, a poslije su se razvile simpatije između njih. 

- Dosta je znakovito. Govori kakav profil ljudi inače gleda Big Brother - objasnila je Anezi kako to da je napustila kuću prije Lucije. Dodala je kako svoj boravak u showu posvećuje šarenim bojama i ravnopravnosti spolova. 

Blaće se obratila posljednjim finalistima i umjesto da im kaže tko od njih ispada objavila je kako Branislav odlazi iz kuće. Riječ je o velikom plišanom medi i najboljem Tomislavovom prijatelju kojeg mu je Big Brother nedavno uzeo na 48 sati za kaznu jer su stanari pušili na tulumu. 

Blaće je ostavila Orkyja i Luciju da još malo čekaju vijest tko će pobijednik od njih dvoje, a onda se posvetila Branislavu koji je došao u studio. Tomislav je skočio u zagrljaj svom plišanom prijatelju kao i voditeljica nakon njega. 

Blaće se nakon još jednog predaha pojavila u novoj, trećoj odjevnoj kombinaciji koju je osmislio njezin stilist Marko Grubnić (36). Voditeljica je odjenula plavu, blještavu haljinu i ružičaste čizme, a onda se javila Luciji i Orkyju te im pokazala snimku kako je njih vidio Big Brother. 

- Pobjedu Big Brothera 2018. godine odnosi Orky - objavila je Blaće. Bjelovarčanin je istaknuo kako nije nimalo očekivao da će pobijediti. Orky je bio favorit za pobjedu većini sustanara.  

- Krasni su i divni ljudi, ali ne bih to ponovila - rekla je Lucija voditeljici u studiju. Splićanka je dodala kako je Orky čovjek kakav se sreće samo jednom u životu. 

Big Brother je rekao Orkyju kako je došao trenutak da napravi pobjednički krug po kući. Prije izlaska Bjelovarčanin je priznao da mora ići piškiti i požurio na wc. 

- Ne mogu ni opisati. Vidiš da ne mogu - rekao je Orky Blaće kako se osjeća nakon što je pobijedio. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • AssMan 07.05.2018.

    Bitno da feminazi Anezi nije dobila

  • AssMan 07.05.2018.

    Zasluženo

  • kristijan066 07.05.2018.

    Haha najžalosnije je sad kad je završilo smeče od BB I kad su izašli van što misle da su neke face ili ono popularni.Boze što su jadni katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare