To je to što me zanima!

Ana Jelušić izvela kćer Ninu u šetnju dva tjedna nakon poroda

Nina je bila umotana u dekicu i mirno spavala u kolicima, dok je mama Ana navijala za tatu i družila se s prijateljima koji su također došli navijati
Vidi originalni članak

Prva hokejaška utakmica, navijamo za tatu, napisala je Ana Jelušić Black (32). Skijašica je rodila kćer Ninu  8. siječnja pa jeu je izvela u prvu šetnju i to na klizalište gdje je njen suprug Travis Scott igrao hokej.

Nina je bila umotana u dekicu i mirno spavala u kolicima, dok je mama Ana navijala za tatu i družila se s prijateljima koji su također došli navijati. Iako Travis inače radi kao marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, a u slobodno vrijeme voli se baviti zimskim sportovima.

- Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam - našalila se Nika Fleiss (34) s obzirom na to da je njihova kolegica, bivša skijašica Janica Kostelić (36) rodila sina Oskara tjedan dana prije Ane. 

- Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van - požalila se.

- Sobica je više manje spremna, nismo puno komplicirali. Iskoristili smo nešto namještaja kojeg smo imali, kupili krevetić i spužvu za prematanje i to je više manje to. Pokušavamo biti relativno minimalisti što se tiče opreme i ne kupovati hrpu bespotrebnih stvari dok ne vidimo što će nam stvarno trebati - ispričala je prije poroda Ana za Story. 

NOVA KARIJERA HANE IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Priznat ću vam kad sam se prvi put poljubila, ali ne pitajte me za operacije'

Idi na 24sata

Komentari 77

  • user_31670 25.01.2019.

    olim ove pametne mame koje prtljaju oko tog deteta ko da je od svile. Ajde se skubicirajte i shvatite da dijete treba proci sve sto smo i mi. Jeli ste smrklje i blato i sad vase dijete treba u sterilnu zonu. Kakve veze ima bolest sa dojenjem, izlazenjem ili bilo cim drugim. Dovoljno ste rekli o sebi. Moja ima 8g i nikad antibiotik, a rodjena sa 2600, nikad dojila, sa 4 tjedna jela cokolino na vodi i kukurznu kasu, na flasicu naravno, a sa 3mj pasirano povrce i teletinu. Mozda sam ja vanzemaljca rodila. Ne znam vise nista u ovom moru savrsenih, sterilnih mamica.

  • surivlaj 20.01.2019.

    Ala vjesti.I ja san sinoć ženi da gol

  • Veritas_91 20.01.2019.

    pa jeste vi normalni? pa kakav vam je ovo članak? šta je sad ova žena stvarno neka zvijezda da bi mi svi trebali znati kad djetetu mjenja pelene? više sa tim glupastim člancima niste normalni

Komentiraj...
Vidi sve komentare