To je to što me zanima!

Ana napustila BB kuću, a palila su se i obiteljska pisma stanara

Ana Marković se u glavnoj kući pokazala najboljom vojnikinjom, pa joj je Big Brother pružio priliku da pročita svoje pismo. Međutim, Bjelovarčanka je odlučila i spaliti sva ostala pisma...
Vidi originalni članak

Nakon pet dana boravka u tajnoj kući, Zagrepčanka je odlučila da je ipak došlo vrijeme za izlazak.

Ana Krištof (33) počela je sve više isticati kako više ne može biti zatvorena unutar četiri zida i da joj jako nedostaje njezin dečko. Ni nakon 24 sata, koliko svi stanari imaju pravo na promjenu odluke, Ana nije promijenila mišljenje te je napustila kuću.

BEZ SRAMA Vojno tuširanje u BB-u: Bojan gol, a Anezi je spustila gaćice

- Razlog su novci! Ovdje sam i došla zbog novaca - rekla je promotorica kozmetike Big Brotheru te dodala da joj je najdraži stanari Nikola Sedlar.

Vrijeme je provodila s Ana-Marijom Brdek, Karlom Jakelić, Marinom Novakovićem, Nikolom Sedlarom i Tomislavom Rosom u odvojenom, tajnom djelu kuće. Iako su se počeli zbližavati, Anina želja za povratkom u 'stvarni' svijet bila je veća.

Budući da se njezina imenjakinja, Ana Marković (27) u glavnoj kući pokazala najboljom vojnikinjom, Big Brother joj je pružio priliku da pročita svoje pismo. Međutim, Bigi je Ani postavio uvjet - mora odlučiti hoće li pročitati svoje pismo, a pisma svih ostalih stanara spaliti ili će pak uništiti svoje, a ostalim BB prijateljima pružiti priliku da saznaju što im to poručuju njihovi najmiliji.

Situaciju je dodatno pogoršao Big Brother, koji je ostalim stanarima omogućio da gledaju Anin trenutak odluke u ispovjedaonici.

Dok su stanari iz dnevnog boravka pratili uživo njezin razgovor s Big Brotherom, kod Bjelovarčanke je ipak prevladala znatiželja te je tako odlučila pročitati svoje pismo od zaručnika Ante Stari.

NASTAVLJA PO SVOME Zebu ne zebe zima: U gaćama se valja po snijegu na 'minusu'

 - Ej ljube, javljam ti se da je doma sve u redu i na mjestu, bar za sada. Super si, odlična i imaš veliku podršku izvana, samo se drži što duže možeš. Hulky i ja smo odlično, malo se zbucao, no ništa strašno. Fali mu malo da ide ujutro van u šetnju, ali preživjeti će. Volim te puno. Izdrži do kraja i ne izvodi gluposti. Vidimo se kad pobijediš. Pusa bejb -  pročitala je Ana, koja nije uspjela zaustaviti suze.

- Lakše mi je! Puno mi je lakše sada i mogu izdržati -  dodaje stanarka, koja je potom napustila ispovjedaonicu i zapalila pisma drugih stanara.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • fulir 13.03.2018.

    Koji skup luftbrenzera i zgubidana, i za to još dobiju neke novce, sramota, mora da su dobili blagoslov od moralnih vertikala s kaptola. to su sve pravi vjernici, kako to da ih ne obiđe kakav pop itd... ili još bolje da se koji uvali među ove lezileboviće.

  • zeljkom9 10.03.2018.

    I ja sam napustio svoju kucu, pa nigdje ne pise

  • AlenPetolas 10.03.2018.

    Lova je u igri tonam je veliki brat gluposti stvaraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare