Obavijesti

Show

Komentari 44

Zebu ne zebe zima: U gaćama se valja po snijegu na 'minusu'

Zebu ne zebe zima: U gaćama se valja po snijegu na 'minusu'
2

AVANTURA Na minus osam stupnjeva Danijel Tomić zvan Zebo se valjao u snijegu odjeven samo u donje rublje. Radio je to već, tvrdi, stotinu puta...

VIDEO

Iako su jučerašnje temperature pale debelo ispod ništice, bivšeg stanara Big Brother kuće i youtubera Danijela Tomića Zebu (24) iz to nije omelo da se gol zavali u snijeg. Pričekao je podnevno sunce kad se temperatura ipak “digla” na -8.

- Slikao me je susjed doma u dvorištu u Slavonskom Brodu. Ne samo da sam se bacio u snijeg, nego sam se do sada stotinu puta iz zafrkancije znao gol valjati po njemu. Pa i nije bilo toliko hladno, samo minus osam stupnjeva - rekao nam je Zebo, koji je nadimak dobio još u osnovnoj školi.

 

Jedna s Cicijom 😎

A post shared by Zebo Daniel Tomic (@zzeebo) on

Kako nam je ispričala njegova mama Željka, u školi su mu od hladnoće ozeble ruke pa su ga djeca prozvala Zebo.

Brođanin se proslavio skečevima koje je snimao s bakom Anicom (75), dok joj iz Centra za socijalnu skrb to nisu zabranili. Smatrali su da Anica, koja od njih prima naknadu, dodatno zarađuje putem YouTubea, a nije im se dopalo ni bakino psovanje na snimkama. Zebo kaže da baka privatno ne psuje, ali kad su snimali, uvijek se pridržavala scenarija.

U početku nije htjela psovati, no kasnije je podlegla popularnosti.

- Baka je bolesna. ‘Stisla’ ju je astma od koje boluje već pet godina pa je sad pazim - rekao je Tomić, kojemu je želja vratiti se u izolaciju.

Kaže da je poslao i prijavnicu, ali zna da ga neće primiti natrag, unatoč tome što su mu ljudi govorili da im je bio najzanimljiviji kandidat “unutra”.

Njegovoj djevojci, čije ime ne želi otkriti, ne smeta Zebina vojska obožavateljica. Kaže kako imaju povjerenja jedno u drugo.

- Izlazim samo sa svojom djevojkom, a na moje obožavateljice se ne ljuti jer jedno drugome potpuno vjerujemo - govori Tomić. Baki Anici sviđa se unukova djevojka. Ipak, “bakota” je oprezna kad su djevojke u pitanju.

- Te današnje cure ne bi baš radile. Najbitnije im je da imaš novčanik pun love - ispričala nam je Anica.

Nakon što je izašao iz BB kuće, Zebo će nastaviti osmišljavati i pisati scenarije te snimati zabavne videe.

- Baš se planiram ovaj tjedan zaletjeti do Bosne s prijateljima Mecom i Omčom kako bismo snimili neki dobar video. Spreman sam sve napraviti samo da nasmijem ljude - otkrio je svoje planove Zebo, koji trenutačno marljivo radi na novom scenariju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina