To je to što me zanima!

Ana Nikolić pokazala grudi na bini: Ah, te prozirne majice...

Na binu se popela u vrućim hlačicama leopard uzorka i prozirnoj crnoj majici. Ispod majice nije obukla grudnjak pa su joj obožavatelji u prvom redu mogli vidjeti grudi
Vidi originalni članak

Pjevala je na jednom splavu na Dunavu i iskoristila priliku da svima pokaže atribute. Ana Nikolić na binu se popela u vrućim hlačicama leopard uzorka i prozirnoj crnoj majici. Ispod majice nije obukla grudnjak pa su joj obožavatelji u prvom redu mogli vidjeti grudi. Nedostatak rublja nije ju zamarao, skakutala je po bini i razveselila publiku do maksimuma. 

Pjevačica voli isticati poprsje pa joj prozirne majice nisu nepoznanica. Pogledom na grudi razveselila je obožavatelje u Sloveniji. U Zagrebu je obukla majicu kroz koju joj se nisu nazirale bradavice, ali je također pjevala bez grudnjaka pa su joj grudi 'letjele' na sve strane.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • loni87 06.10.2012.

    dzaba sve kad nema struka

  • dadach_00 05.10.2012.

    Ne čudi me ovo nimalo...pa koja pevaljka iz susjedne nam države zna pjevati? Mora nekak održavati slavu. Sve te njihove su takve, ne samo ova. Stara vijest, nije vrijedno spomena, a pogotovo pisanja članka kao da je to nešto sasvim novo. Ako joj je to jedini način za slavu, onda je stvarno "slavna", nema kaj :).

  • dailynews14 05.10.2012.

    floozy :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare