To je to što me zanima!

Ana Nikolić svojim Mercedesom oštetila tri parkirana vozila, ali alkotest je potvrdio da nije pila

Pjevačica je izgubila kontrolu nad automobilom, te se zabila u tri parkirana vozila. Nije bilo ozlijeđenih, a alkotest je pokazao 0,00 mg/ml
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Ana Nikolić (42) u subotu je u dva u noći u Voždovcu u Beogradu izgubila kontrolu nad svojim automobilom marke Mercedes, piše Kurir.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil koji je bio parkiran, nastavila je vožnju. Zaletjela se u još jedno parkirano vozilo, koje se od siline udarca zabilo u Golf parkiran pored.

Nije bilo ozlijeđenih, a policija je utvrdila da Ana nije pila te je alkotest pokazao 0,00 mg/ml. Također, pjevačica je nedavno udarila vozilo na parkingu beogradskog šoping centra.

NEKADA IMALA PREKO 100 KILOGRAMA Srpska pjevačica zbog objave u bikiniju na meti kritičara: 'Noge su kaotične, hajde pojedi nešto'

Svjedoci tvrde da je Ana pobjegla nakon što je izazvala spomenuti sudar. Pjevačica nikad nije krila svoju strast prema alkoholu, te se neko vrijeme šuškalo da će, na nagovor majke, otići na rehabilitaciju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA S ANOM BEGIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maestral1990 10.10.2021.

    Kupila vozačku.

  • makako 10.10.2021.

    Je li bila na poligrafu? To je jače od bilo kojih "sudova".

  • _Varešak_ 10.10.2021.

    Ima ona dinara lako će namiriti počinjenu štetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare