To je to što me zanima!

Ana Obregon o navodnoj aferi s Beckhamom: 'Skinuli smo se u donje rublje, ali seksa nije bilo'

Sigurno mislite da sam luda? Koja žena ne bi iskoristila priliku i spavala s njim tada, ali ipak je on oženjen čovjek, navela je Ana jednom prilikom u intervjuu za Španjolsku televiziju
Vidi originalni članak

Ana Obregon (68) nedavno je uz pomoć surogat majke dobila kćerkicu koju ja nazvala po sebi, a poznata španjolska zvijezda je bila djevojka bivšeg nogometaša Davora Šukera (55). Njihova ljubav trajala je tri godine, a Ana je poslije priznala kako je 'skoro' imala aferu s Davidom Beckhamom (47).

Kako navodi Daily Mail, izjavila kako je s tadašnjim bivšim nogometašem Real Madrid jednom prilikom spavala u istom krevetu i oboje su se skoro skinuli skroz.

TO JOJ SE NEĆE SVIDJETI Nova svađa između snahe i svekrve: Nicole u tužbi otkrila da su sve skrivali od Victorije

Susreli su se u hotelu u kojem su oboje odsjeli i rekla je kako su bili u donjem rublje i spavali, a Ana je to ispričala tijekom intervjua na španjolskom TV programu.

- Nije bilo seksualnih odnosa, ali smo spavali zajedno. Kunem se nije bilo seksa, pa on je ipak oženjen - priznala je.

U 69. GODINI OPET DOBILA DIJETE Ana Obregon bila je Šukerova velika ljubav, prosidbu mu je odbila, a 2020. izgubila je sina

Poslije ju je njegova supruga Victoria (48) navodno napala kada su se susrele u teretani. Victoria je tada bila u pratnji dva tjelohranitelja i poručila je Ani da Davida ostavi na miru.

- Mislite sigurno da sam luda što nisam spavala s njim? Svaka žena koja bi se našla u toj situaciji bi to napravila, ali kunem vam se nisam to napravila. Ne znam kako sam izdržala, ali jesam - poručila je dalje Ana. 

snimljena u izlasku iz bolnice Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, malenu djevojčicu nazvala po sebi

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Purgerica4 30.03.2023.

    Kaj nije bilo jednokrevetnih soba :))

  • 30.03.2023.

    Ta je Šukera muzla godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare