To je to što me zanima!

Anđa: Rekli su mi da si mogu kupiti grob, ali ne dam se ja

Pjevačica se godinama bori s upalom moždane ovojnice. Zbog bolesti gubi motoriku u nogama i rukama te vid, a i teže govori. Zato je uvijek kraj nje netko
Vidi originalni članak

Anđa Marić (38) na drugoj večeri Cro A Portera pojavila se u kreaciji Yuniku iz nove kolekcije. Preko oka je imala i crveni povez u obliku srca. Pjevačica se godinama bori s upalom moždane ovojnice. Zbog bolesti gubi motoriku u nogama i rukama te vid, a i teže govori. Zato je uvijek kraj nje netko na koga se može osloniti jer često zatetura.

- Nije ništa bolje. Dobila sam dijagnozu da mogu kupiti grob, ali ja se ne dam - kaže Anđa. Dodaje da je shvatila koliko su toksične njezine misli, pa se trudi uvijek misliti pozitivno, najviše zbog sina Gašpera (12). Trenutačno skupa uživaju u Zagrebu.

- Ne želim se fokusirati na bolest. Želim se baviti sobom i svojim sinom - kaže pjevačica. Pohvalila se kako joj je sin talentiran za glazbu te želi postati DJ. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Ero s onog svijeta 30.03.2015.

    Anđo,ti si anđeo.Puno toga bih imao za napisati,ali sada puštam Zaista."Ja sam vjetar što ti daje krila,ti budi ptica koja ...će mi dati još koji lijepi trenutak u životu.Ne daj se!

  • prosvijetljena 30.03.2015.

    Evo sad mi pada na pamet ono čudotvorno ulje konoplje ...neki Rječanin ili Puležan bio nedavno na tv i pomoglo im. Dajte, neka netko pomogne toj ženi ako je to ono što joj treba!

  • POTPEC 29.03.2015.

    Normalno je i tribaš da se boriš protiv bolesti. Samo takvim pozitivnim razmišljanjem možda i pobjediš bolest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare