To je to što me zanima!

Ana Rucner i dečko Marko prvi put o vezi: Upoznali smo se kroz glazbu, a spoznali kroz nevolju

Ana Rucner i Marko Duvnjak zajedno nastupaju, a priznala su da ih je spojila ljubav prema glazbi
Vidi originalni članak

Glazbenica Ana Rucner (41) i njezin dečko Marko Duvnjak (40) dijele ljubav prema glazbi, a sada su za Story prisjetili početka svoje veze.

NAŠA VIOLONČELISTICA Ana Rucner u Kini vidi daljnji glazbeni put, a na idućoj turneji će joj se pridružiti i dečko Marko

- Upoznali smo se kroz glazbu, a spoznali kroz nevolju. Da nisu nastale nevolje poput korone i potresa koje su nam donijele slobodno vrijeme, vjerojatno bismo se i dalje sretali na nekim pozornicama. I to ponekad, možda... Tko zna bismo li uopće? - kazali su. 

Par je zajedno već tri godine, a prisjetimo se da su nedavno zajedno putovali po Kini. Violončelistica je nastupila na dočeku Kineske nove godine, a podijelili su i nekoliko fotografija. 

- Kina je za mene veliki izazov i životna škola u mnogočemu. U Kini vidim svoj daljnji glazbeni put i vrlo sam posvećena tamošnjoj karijeri koja raste brzinom svjetlosti. Ove godine čeka me još cijela serija koncerata - napisali su tada. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lanai goga 15.02.2024.

    Nisi ni bila poznata dok nisi usla u brak s vladom odjednom su ti se vrata pocela otvarati a on odjednom prestar toliko o tvojoj iskrenoj ljubavi prema vladi  

  • ilcommentatore 14.02.2024.

    nisu putovali, nego su bili na turneji.

  • Theresa01038 14.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare