To je to što me zanima!

Ana Rucner s bivšim mužem i sadašnjim dečkom priredila koncert koji će se dugo pamtiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dubrovački festival 'Ana u gradu' otvoren je u petak u klubu Lazareti zajedničkim koncert Ane Rucner, Vlade Kalembera i Marka Duvnjaka u postavi Kalember/Rucner/Duvnjak Trija
Vidi originalni članak

Uz tradicionalni koncert 'Pozdrav ljetu', na kojem Ana Rucner (38) u svitanje dočekuje prvi dan ljeta i obilježava Svjetski dan glazbe, ovogodišnji program dubrovačkog festivala 'Ana u Gradu' već prvog dana donio je iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u petak u klubu Lazareti otvoren je zajednički koncert Ane Rucner, Vlade Kalembera (68) i Marka Duvnjaka (37) u postavi Kalember/Rucner/Duvnjak Trija, koji je dio novog Aninog glazbenog projekta. Ana je svirala violončelo, Kalember gitaru, a Duvnjak bubnjeve.

Mnoge je iznenadilo što zajedno nastupaju Anin nastupa sa bivšim mužem i sadašnjim dečkom, ali ova glazbenica nikada nije krila kako je sa Kalemberom, ostala u dobrim odnosima. Sudeći po fotografijama, očigledno je i kako su u dobrim odnosima i njezin bivši muž i sadašnji dečko. 

ZANIMLJIV TRIO Ana Rucner u novom projektu spojila bivšeg muža i sadašnjeg dečka: Jako sam ponosna na to!

I publika je uživala u ovom triu, a zasigurno je ovo postao koncert koji će se još dugo pamtiti.

-Posebno me veseli koncert Tria s dva sjajna glazbenika, Vladom Kalemberom i Markom Duvnjakom kojim otvaram festival, a čiji će program ljudima probuditi onu lijepu nostalgiju te vjerujem da će im unijeti novu radost i energiju. Zahvaljujem Gradu Dubrovniku i svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima na podršci svih ovih godina. Umjetnost je ta koja je oduvijek spajala ljude i činila ih sretnijima. Vidimo se u Gradu - rekla je Ana ranije.

Prisjetimo se, do razvoda između Ane Rucner i Vlade Kalembera je došlo prije sedam godina, a zajedno imaju sina Darijana.

'MAMA DAMA' Ana Rucner objavila fotografiju mame u haljini s violončelom: 'Sad znamo na koga si ljepotica'

Prošle godine u travnju saznalo se da je ova glazbenica u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Hecata 04.10.2021.

    Da se nije udala za Vladu ne bi ni čuli za nju

  • Hecata 04.10.2021.

    Koja uživancija

  • Aliass 25.06.2021.

    To ne moze svatko. Cestitke na zrelosti i drzanju obitelji na okupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare