To je to što me zanima!

Ana Rucner: Sinu najčešće kupujem avione, obožava ih

Violončelistica sina Dariana (4) ne vodi na putovanja jer su i njoj naporna. Ali, u planu ima veliku turneju Azijom na koju će, ako sve dogovori, sigurno voditi i sina
Vidi originalni članak

U Tokiju sam bila samo dva dana jer sam bila na službenom putu, ali me impresionirao. Sviđaju mi se njihova kultura i predivna glazba. Obradila sam tradicionalnu kompoziciju ‘Sakura’, odnosno ‘Trešnjin cvijet’. Odlično su je prihvatili, rekla nam je violončelistica Ana Rucner (28). 

Odnedavno surađuje s Hrvatskom turističkom zajednicom i s njima predstavlja Hrvatsku. Stalno je na putu.

- Stvarno mogu reći da sam proputovala velik dio Europe i svijeta, a najviše me se dojmio Izrael. I Tokio je divan grad. Ogroman je i doista djeluje moćno. Sretala sam vrlo simpatične i pristupačne ljude. Uvijek su spremni pomoći i jako su gostoljubivi - kaže Ana, koja je uživala i u mnogobrojnim japanskim specijalitetima. Vidjela je i najveće raskrižje u Tokiju u poznatoj četvrti Shibuya. Ističe da se s puta ne vraća bez neke sitnice.

- Uvijek kupujem magnete i suvenire jer prijateljice to naručuju. U zadnje vrijeme imam slatku obvezu donijeti sinu igračku, i to avion jer je potpuno zaluđen njima. Darian me obavezno dočekuje u zračnoj luci. Koliko aviona imamo doma, mogli bismo otvoriti dućan - kaže Ana.

Violončelistica sina Dariana (4) ne vodi na putovanja jer su i njoj naporna. Ali, u planu ima veliku turneju Azijom na koju će, ako sve dogovori, sigurno voditi sina i supruga Vladu Kalembera.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • slavic 05.03.2011.

    Moramo ju žaliti jadnica ostala bez posla nama za režije!Dok je takva kriza takvi ko ona bolje da neizjavljuju kako dobro žive!Jer mnogi da imaju djeci za kruh upravo to onda ljuti ljude!

  • vuvuzela007 05.03.2011.

    jadnica

  • Ribarian 05.03.2011.

    cisti klasicni sexipil!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare