To je to što me zanima!

Svi se boje terorizma: Rucner u Švedskoj detaljno pregledavaju

Dobili smo naputak da se svi članovi delegacije uvijek drže zajedno. Mjere osiguranja su velike, a u zračnoj luci su nas dočekali detektori metala, opisala je Ana Rucner
Vidi originalni članak

Violončelistica će ove godine u Stockholmu s Dalalom i Deenom predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu.

- Prije prve konferencije za novinare ispred dvorane u Globe Areni dočekali su nas detektori metala. Provjere su iste kao na aerodromu - rekla je Ana Rucner (33).

Iako švedske vlasti navodno strahuju od terorističkih napada nakon što je osam pripadnika ISIL-a, koji su se borili u Siriji, stiglo u Švedsku, Rucner se ne boji za sigurnost. Organizatori su zabranili isticanje zastava Krima, sjevernog Cipra, Walesa, Škotske i Palestine kako bi, kažu, izbjegli političku netrpeljivost bilo koje vrste.

Osim zastava članica Europske unije, odobrili su i zastavu duginih boja LGBT zajednice. Ipak, upozorili su fanove da ih ne dižu dok nastupa Rusija, koja ima homofobne zakone.

Našu Rucner je u zračnu luku u Tuzli, odakle je njezina delegacija letjela za Švedsku, dovezao bivši suprug Vlado Kalember (63). Iako su se fanovi ponadali da se bivši par pomirio, pogotovo jer Ana na dokumentima i dalje ima pjevačevo prezime, violončelistica kaže:

- Bivši smo, ali samo supružnici. Roditelji smo zauvijek, a s time i prijatelji. Jedno uz drugo, uvijek. Jer tako treba i biti. Volimo se - zaključila je glazbenica. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • škver 03.05.2016.

    to nije ni lijepa,ni sexi žena!!!!

  • škver 03.05.2016.

    zašto imam asocijaciju na vrapče?!

  • Kotrljljan 03.05.2016.

    Pretresli oni nju a ona misli radi terorista.😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare