To je to što me zanima!

Ana Sršen postaje majka, a bebu će roditi u bazenu

Naša najtrofejnija paraolimpijka postat će majka krajem proljeća. Ana je doznala da je trudna na treću godišnjicu braka s Borisom Šuškovićem
Vidi originalni članak

Uopće ne osjećam to svoje 'drugo stanje’. Odlično se osjećam, a jutarnje mučnine uopće nisam imala, kaže Ana Sršen (34).
Iako je trudna pet i pol mjeseci, nastavila je raditi istim tempom i živjeti navikama sportašice.
Anin suprug, sportaš i poduzetnik Boris Šušković, koji je stariji od nje 15-ak godina, nedavno ju je diskretno upozorio da malo uspori te da pripazi na sebe i bebu.
- Ja sam najsretnija u bazenu. Osjećam da i mojoj bebici godi voda. Zato sam se odlučila na porođaj u bazenu - rekla je plivačica za jedan naš tjednik.
Porođaj je dogovorila u privatnom rodilištu u Zagrebu. Mjesec dana prije Ane rodit će i djevojka njezina mlađeg brata Ivana. Anini roditelji, Božo i Stana, koji žive na Mljetu, jedva čekaju postati djed i baka.

DJEVOJKA ČELIČNE VOLJE
Ana je kao djevojčica oboljela od sarkoma te su joj liječnici amputirali lijevu nogu. Unatoč tome intenzivno je plivala i obarala svjetske rekorde. Danas radi kao instruktorica plivanja. Nakon prošlogodišnje pogibije njezina 15-godišnjeg brata Petra na skuteru osnovala je zakladu za edukaciju djece u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare