To je to što me zanima!

Ana Vilenica: 'Nisam se udala jer bi to moglo sve promijeniti'

Ana je prije nekoliko godina izgubila deset kilograma i potpuno promijenila izgled. Glumica ima šestogodišnjeg sina Dujma, a otkrila je da želi još jedno dijete, i to - djevojčicu
Vidi originalni članak

Imam osjećaj da bi nešto naopako krenulo kad bismo se vjenčali. Malo sam atipična žena, s jedne strane sam izuzetno tradicionalna, a s druge ne poštujem neka pravila, rekla je glumica Ana Vilenica (40), koja se još nije vjenčala za dugogodišnjeg dečka Edija. Dodala je kako je dosad prihvaćala većinu uloga, ali sad ipak gleda što joj odgovara, a što ne.

- Nije to biranje, nego jednostavno osjetim što bih mogla, a što ne - zaključila je glumica.

Vilenica je bila jedna od kandidatkinje ovogodišnje sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Otkrila je da je tijekom snimanja dobila puno poruka i čestitki za svoje transformacije.

PROMJENA IZGLEDA 'Nova' Ana Vilenica: Bila sam bucka jer sam jela GMO hranu

Ana je prije nekoliko godina izgubila deset kilograma i potpuno promijenila izgled. Glumica ima šestogodišnjeg sina Dujma, a otkrila je da želi još jedno dijete, i to - djevojčicu.

- Izgubila sam kilograme prije četiri godine. Isprva sam na tome mogla zahvaliti sinu Dujmu i činjenici da mjesecima nisam normalno spavala. On je čigra jedna mala, bombica energije, pametna glavica puna ideja i treba imati za njega snage pa mislim da još neko vrijeme neću namaći kile. Doduše, promijenila sam i ishranu: jedem daleko manje ugljikohidrata te manje obroke više puta na dan. Istina, voljela bih sad pomalo navući koju kilu, ali nekako ne ide pa si kažem: ma pusti, "nadoće" - ispričala je Ana za časopis Gloria.

VIDI OVO: 7 najpoznatijih plus size modela na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 13.05.2019.

    Dobro ljudi naravno da se nemože voliti svaki umitnik ali kako se mogu pisati ovako loše stvari od nekome. Pa kako se može suditi o nekome ko se uopšte ne pozna lično.Poznajele te vi njenu obitelj da možete suditi? Šta su možda preživjeli? Bili vi volili da se o vama nešto ovako piše.Pa ja sam sigurna da ste vi svi vjernici i u bibliji piše.Ne sudi drugome. Voli drugoga ko sam sebe.Pa ja u ovim komentarima ne vidin ljubav nego samo ljubomoru i zavisnost na nekoga ko je teško radijo da nešto postigne u životu. I postigla je. Skidam joj kapu.Kad svi mi dođemo do tu di je ona sada onda ćemo dalje pričati. Tolika ljubomora na nekoga

  • etica 12.08.2018.

    Boji se ona obveze i činjenice sa kad ude u brak nemre tak lako odlepršati...

  • 11.08.2018.

    Proslavila je jedna hr sapunica. Do tada mi je bila totalna nepoznanica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare