To je to što me zanima!

Anamarija Asanović prekinula s dečkom: Odselio je iz stana

Par je u veljači 2016. dobio kćer Zorku koju su nazvali po baki dizajnerice budući da se djevojčica rodila u zoru. Dizajnerica je jednom rekla da bi voljela sa surferom imati ljetnu svadbu
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Anamarija Asanović (29) i njezin partner, surfer Marin Siriščević prolaze kroz, kako piše Gloria, ljubavnu krizu. Siriščević se iselio iz njihovog zajedničkog doma u Splitu, a Anamarija je provela mjesec dana sa kćeri Zorkom (2) u Australiji kod oca, nogometnog trenera Aljoše Asanovića (52). 

HRABRO Nestala joj je kosa: Anamarija Asanović je šokirala izgledom

Dizajnerica i surfer su se prije nekoliko mjeseci, prema pisanju Glorie, odlučili razdvojiti i zasad prekinuti svoju vezu. U istom tom razdoblju je Siriščević otputovao na regatu u Španjolsku koja je trajala mjesec dana, a Anamarija otišla sa kćeri u Melbourne odmoriti kod oca koji tamo trenira drugoligaški nogometni klub Melbourne Knights te mu pomoći da uredi stan. Usto, Zorka je 13. veljače proslavila drugi rođendan s djedom i mamom. 

Anamarija je tijekom boravka u Australiji pohvalila na društvenim mrežama da uživa u surfanju, izložbama u Nacionalnoj galeriji Victoria i obilasku turističkih atrakcija. Od jeseni 2016. je u Splitu predavačica na tečaju modnog dizajna gdje predaje modu i dizajn, a u grupi ima desetak polaznika. Dizajnerica je rekla da joj odgovara ležerniji ritam predavanja zbog kćeri Zorke. 

- Obično je to tri sata tjedno, a više ne bih ni stigla uz majčinske obaveze - istaknula je jednom Asanović koja uz podučavanje radi na svojim kreacijama. Polaznike podučava modi i dizajnu, ali i marketingu, stylingu za revije i svim onim kako je objasnila, malim tajnama koje prethode uspješnoj modnoj reviji. Otkrila je i što je njezinim učenicima najteže svladati. 

- Najteže im je bilo ono što je teško i nama profesionalnim dizajnerima, a to je odabir teme i dosljednost. Naime, svaka kolekcija mora ispričati priču, mora imati temu da bi zainteresirala buduće kupce - zaključila je dizajnerica. 

ĐACI SU AMBICIOZNI I ZAHTJEVNI Anamarija Asanović: 'Stroga sam i pravedna s učenicima'

Anamarija je kćer nazvala po baki Zorki, a budući da se rodila u zoru nije nimalo dvojila o imenu. Jednom je rekla kako su ona i Marin počeli planirati vjenčanje nakon poroda i da bi željela ljetnu svadbu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • pernica 26.03.2018.

    dugo nisam komentirala ali ovo moram jer me ona baš nervira .moja kćer je jednom nosila njenu reviju pa mi je ispričala kako je ona jako, jako razmažena osoba , dere se na manekenke bezveze , ponaša se bahato i puna je sebe tako da me ne čudi da se ovaj jadni momak odselio od nje . tata joj je platio studij modnog dizajna u italiji -privatno je studirala kao i ona borna raić, u parizu , taj studij i slične završe sve ove koje ne vole učit a imaju novaca na bacanje . ovaj posao predavačice je isto dobila preko tate , nema ona volje za radit niti ima talenta za modni dizajn .....sve je to plaćeno tatinim novcem , možda ovo sve pročita pa se naljuti ali ja dušo samo pišem istinu jer ne volim uobražene žene koje nemaju razloga da to budu , pohvalno je jedino šta si mama i u tome budi ponosna jer tu imaš razlog za ostalo se malo sama potrudi ( velika slova namjerno ne pišem ovako mi je brže ) :P

  • ante_maja 26.03.2018.

    em te zutog i ruznog

  • alexkler 25.03.2018.

    Nećeš ti kreatorice,samo me zanima tko joj kupuje kreacije.Zašto toliko nezanimljivih osoba uporno predstavljate na naslovnice.Neka su živi i zdravi.Priznajem jedino rastave Severine ili Rozge haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare