To je to što me zanima!

Anatacha nastupom podijelila publiku: Predivan glas, ali zbog tužne priče je imala zlatni gumb

Mnogi smatraju da pjevači dobivaju najviše zlatnih gumbova, osim što zbog glasa tako i zbog tužne životne priče koja često gane žiri. Zbog toga razni talenti ne mogu doći do izražaja
Vidi originalni članak

Zaslužila je zlatni gumb, neka im je pokazala kako lijepo pjeva i razgovara, reakcija je dijela publike na sinoćnju izvedbu pjevačice Anatache Filimone (18) u Supertalentu.  Ona je oduševila žiri, a posebno Martinu Tomčić (46) koja ju je zagrlila na pozornici te joj dala zlatni gumb.

POSLUŠAJTE VIDEO: Anatachin nastup

Otkrila je kako se htjela natjecati na Supertalentu već i prijašnjih godina, ali da joj roditelji to nisu dopustili. Rekla je kako nema dobar odnos s obitelji. Zamolila je roditelje da ne tuku svoju djecu 'jer vam se ona više nikada neće moći povjeriti'.

Jednako tako, gledatelje je ganuo njen glas zbog čega po mnogima zaslužuje pobjedu.

Međutim, kao i uvijek u komentarima se razvila polemika oko toga što se pjevači prijavljuju na show. Osim što mnogi smatraju da oni dobivaju najviše zlatnih gumbova, često imaju i najtužnije životne priče.

'ZLATNI GUMB' SUPERTALENTA Anatacha je pjevanjem osvojila Martinu, a zvijezda je i TikToka: 'Moj uzor je Whitney Huston'

A zbog njih, razni drugi talenti, ne mogu doći do izražaja.

Dodaju da pjevači imaju za sebe već prilagođene emisije koje su striktno posvećene samo pjevanju.

- Smatram da svatko ima pravo pokušati pokazati se na Supertalentu bez obzira iz koje kategorije njegov talent dolazi. Uloga nas u žiriju na audicijama, a kasnije i publike je ta da o tome prosuđujemo - izjavio je u razgovoru za 24sata Davor Bilman na pitanje o prijavama pjevača na Supertalent.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 05.10.2021.

    Znači nije bitan talent nego cmizdrenje ?

  • napiši 05.10.2021.

    Ova se provlači na svoju tužnu priču jer je navodno nitko ne voli... U školi se djeca međusobno maltretiraju...Niki imaju duge noge pa ih zovu krakati neki su niski rastom pa ih zovu kepeci drugi imaju dugi vrat pa ih zovu žirafe treći imaju veliki nos pa ih zovu kljuke itd...Nije ona baš takva svetica i uskoro će pokazati svoje pravo lice...

  • DamirTrputec 04.10.2021.

    prvi put sam odgledao i moj naklon za njezin talent. po komentarima uviđam kako nas empatija lagano napušta. pa curka je u domu, a ja kao dijete koje je iskusilo domski život dajem joj 100 zlatnih gumbića i neka sila bude uz nju.  karijera joj je zacrtana, a vi koji nemate sluha, pokrijte se preko ušiju i upitajte se ujutro: kakav sam ja to lik?  samo toliko..:

Komentiraj...
Vidi sve komentare