To je to što me zanima!

Anatacha je večeras u borbi za finale 'Supertalenta', fanovi joj pišu: 'Sigurno prolaziš dalje!'

Mlada pjevačica na audiciji je oduševila Martinu Tomčić, koja joj je zlatnim gumbom osigurala prolaz u polufinale. Anatachini fanovi uvjereni su da će sigurno proći u finale te ponovno oduševiti glasom i nastupom
Vidi originalni članak

Fanovi showa 'Supertalent' večeras će uživati u drugoj polufinalnoj epizodi. Nastupit će novih devet polufinalista, od kojih će troje proći u finale.  Na pozornicu će stati i mlada pjevačica Anatacha Filimone Kević Zandamela (19), čiji je nastup na audiciji Martina Tomčić (46) nagradila zlatnim gumbom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anatacha se uoči nastupa oglasila na društvenim mrežama, te objavila video iz showa i otkrila da odbrojava sate do početka emisije.

- Hoće li Anatacha uspjeti obraniti zlatni gumb? - napisali su na službenom Instagram profilu 'Supertalenta' uz Anatachinu fotografiju, a mnogi su u komentarima odgovorili potvrdno.

- Naravno da hoće, ima predivan glas - glasio je jedan od brojnih optimističnih komentara.

Podsjećamo, Anatacha živi u Drnišu, odakle joj je majka, a njezin otac je iz Mozambika. U showu je Anatacha ispričala kako se htjela natjecati u “Supertalentu” već i prijašnjih godina, ali joj roditelji to nisu dopustili. Prije nego što je zapjevala, zamolila je sve roditelje da čuvaju svoju djecu i da ih ne tuku jer to smatra najvećom greškom.

JE LI ZASLUŽENO PROŠLA? GLASUJTE Trbušna plesačica Azra uzvratila hejterima: 'Talent me doveo do finala Supertalenta, može i vas'

- Bila sam maltretirana u školi i nitko me nije volio. Nisam imala prijatelje. Sve zbog različitosti od drugih, ponašanja, zanimacija, talenata, izgleda, boje kože, snova... Mislim da sam svima bila zanimljiva jer da nisam ne bi me maltretirali. Također, moje je ime svima neobično - ispričala nam je Anatacha.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 29.11.2021.

    Koji talent je pjevanje?nek se prijave u šou pjevanja

  • atilio 28.11.2021.

    Ima dobre slike na instagramu

  • vedii888 28.11.2021.

    bit če zanimljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare