To je to što me zanima!

Ančić magistirao na Columbiji: NBA je za mene veliki izazov

Novi dom bivšeg tenisača Marija Ančića sada je New York, piše Jutarnji list. U rodni Split vraća se u kolovozu, no samo kako bi proveo 20-ak dana godišnjeg odmora
Vidi originalni članak

Bivši tenisač magistrirao je pravo prošle srijede na prestižnom američkom sveučilištu Columbia u New Yorku i od 3. lipnja počinje raditi u pravnom uredu NBA lige, piše Jutarnji list.

- NBA liga za mene je veliki izazov jer tamo rade zaista vrhunski odvjetnici i pravnici, top stručnjaci svih profila. Zapravo, ne bih smio previše govoriti o tome jer posao u NBA-u ima stavku o poslovnoj tajni. Ali mogu reći da sam prezadovoljan što ću dobiti priliku raditi u takvoj organizaciji - rekao je Mario Ančić (29) koji u kolovozu stiže u rodni Split u kojem će provesti 20-ak dana godišnjeg odmora nakon čega se vraća u New York koji je sada njegov novi dom.

Prije nego se zbog mononukleoze morao oprostiti od teniske karijere, Splićanin je bio sedmi tenisač svijeta. U paru s Ivanom Ljubičićem osvojio je brončanu olimpijsku medalju, bio je pobjednik Davis Cupa, polufinalist Wimbledona, pobjeđivao je Rogera Federera i druge asove i bio najbolji hrvatski tenisač nakon Gorana Ivaniševića. Usporedno s teniskom karijerom, Mario je diplomirao na Pravnom fakultetu u Splitu nakon čega je odradio pripravnički staž i položio pravosudni ispit u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kung fu panda 29.05.2013.

    Lijep i pametan blago tvojim roditeljima mogu biti ponosni na tebe

  • tomaka 28.05.2013.

    Pravni fax u Zagrebu se ne moze kupiti????

  • sunny_kissa 28.05.2013.

    Svaka čast Mario.

Komentiraj...
Vidi sve komentare