To je to što me zanima!

Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu

Nedugo nakon što je napravila prve samostalne korake u posljednjih sedam godina, pjevačica je u društvu brata Jeronima stigla na proslavu drugog rođendana podcasta Ane Radišić
Vidi originalni članak

Pjevačica Anđa Marić (45) nakon dugogodišnje borbe s multiplom sklerozom je nedavno napravila prve korake. Zahvaljujući terapiji, ponovno se može samostalno kretati te se u utorak pojavila na zabavi u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anđa je u društvu brata Jeronima stigla na proslavu drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a fotografije s partyja podijelila je na društvenim mrežama.

Za svoje rijetko pojavljivanje u javnosti pjevačica je odabrala kratke traper hlačice, crni korzet i plavi kimono s uzorkom. Nasmiješena je pozirala uz brata i voditeljicu.

Podsjećamo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

NASMIJANO POZIRALI Anđa Marić objavila fotku sa sinom, pratitelji joj poručili: 'Koliko ljepote, baš si sretnica'

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa u snimku na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • konavodez 24.06.2022.

    Uvjek mi je bila top...kraljica

  • dinamary 23.06.2022.

    Ona je meni super, simpaticna, lijepa, draga i veliki borac. Sretno Anđo

  • Dustov 23.06.2022.

    Čudesna žena sa multiplom a uvijek dobre volje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare