Show

Komentari 64

Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu

Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu

Nedugo nakon što je napravila prve samostalne korake u posljednjih sedam godina, pjevačica je u društvu brata Jeronima stigla na proslavu drugog rođendana podcasta Ane Radišić

Pjevačica Anđa Marić (45) nakon dugogodišnje borbe s multiplom sklerozom je nedavno napravila prve korake. Zahvaljujući terapiji, ponovno se može samostalno kretati te se u utorak pojavila na zabavi u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anđa je u društvu brata Jeronima stigla na proslavu drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a fotografije s partyja podijelila je na društvenim mrežama.

Za svoje rijetko pojavljivanje u javnosti pjevačica je odabrala kratke traper hlačice, crni korzet i plavi kimono s uzorkom. Nasmiješena je pozirala uz brata i voditeljicu.

Podsjećamo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa u snimku na Instagramu.

Najčitaniji članci