To je to što me zanima!

Anđela Šimac ponovno u velikoj ljubavi s Kastratijem: Pričalo se o novom prekidu, no zajedno su

Par zajedno ima kćerkicu Indiah, a već dugo nisu viđeni zajedno. Ipak, Anđela je glasinama odlučila stati na kraj zajedničkom fotografijom
Vidi originalni članak

Anđela Šimac (25) fotografirala se u društvu kosovskog nogometaša Lirima Kastratija (24). Sinjanka je prošlo ljeto prekinula s nogometašem, nakon čega su se brzo pomirili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ATRAKTIVNA SINJANKA Anđela Šimac oglasila se nakon šuškanja o pomirenju s Lirimom

Budući da neko vrijeme nisu viđeni zajedno, šuškalo se o ponovnom prekidu. No, glasine su zaustavili zajedničkom fotografijom oz lifta na kojoj je nogometaš nježno ljubi u obraz.

Inače, Sinjanka i nogometaš su dobili kćerkicu Indiah u ožujku prošle godine. Tada je sa svojim pratiteljima podijelila loše uvijete iz poljske klinike u kojoj je trebala roditi, zbog čega je naposlijetku rodila u Hrvatskoj. 

-  Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni... Samo sam jako zahvalna poliklinici u Zagrebu u koju su me odlučili primiti odmah. Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama i neće pokušavati roditi u 'lijevim' zemljama među kojima je i Poljska. I da, Hrvatska iznad svega -  izjavila je tada Anđela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je zajedno od 2021. godine, a upoznali su se kada je nogometaš igrao za zagrebački Dinamo. Više su puta prekidali, pa se mirili.

U jednom od prekida, Anđela nam je otkrila zašto je donijela takvu odluku. - Nije mi odgovarao takav način života. Sve sam radila za Lirima, a ništa za sebe. Par se tada prestao pratiti na društvenim mrežama, a uklonili su i sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Tada je rekla  i da do prekida nije došlo naglo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • grom 1992 26.04.2023.

    Smjesta treba poljskom veleposlaniku uručiti prosvjednu notu jer neznalice tamo u poljskoj bolnici nisu znali tko je ona i nisu odmah ispraznili cijelu bolnicu i što se nisu okupili svi liječnici da prate njen i Aljeti Azimijev plod.

  • BabaYaga 26.04.2023.

    Da nije na pomolu neki novi transfer pa je ljubav naglo buknula?🤔

  • Izdislav 26.04.2023.

    Stari moj, bježi od tog guzatog smeća. Pa vidiš zašto je s tobom, uzmi kćerčicu i makni to iz života........

Komentiraj...
Vidi sve komentare