To je to što me zanima!

Anđelka nakon priča o razvodu objavila fotke samo sebe i sina

Glumica nije željela komentirati vijest o njezinom razvodu s Darijom Prpićem. Prošla su dva tjedna otkako je ta vijest odjeknula, no Anđelka se sada posvetila svome sinu i samoj sebi
Vidi originalni članak

Nedavno je odjeknula vijest kako je došao kraj između glumice Anđelke Prpić (35) i Darija Prpića nakon devet godina braka. Za Avaz.ba vijest je o razvodu otkrio izvor blizak paru, a glumica na to nije htjela iznositi nikakve komentare.

POGLEDAJTE VIDEO: Andrija voli nasmijavati svoje pratitelj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako navode o razvodu nije željela komentirati, Anđelka je prije nekoliko mjeseci za Glossy iskreno priznala kako su joj najveća podrška u životu upravo sin i suprug. Prošla su dva tjedna otkako se počelo pisati o njezinom razvodu, a sada se Anđelka posvetila svojem sinu Jakši (7).

- S obzirom na to da imamo klinca od sedam godina, to je sad ta faza kada je on ultra zabavan, ima neke super zaključke i stavove, životne principe i onda je to slatko slušati i upijati - rekla je Anđelka nedavno. 

TVRDI IZVOR BLIZAK GLUMICI Razvodi se Anđelka: Htjela je još djece, muža je uvijek hvalila

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko njegovih fotografija. Osim toga, objavila je nekoliko svojih fotografija kojima je poručila da joj godi odlazak u prirodu i šetnja.

- Mir i spokoj svima, pa i nama - napisala je u opis jedne od objavljenih fotografija.

S Darijem je u braku od 2011., a u više navrata se istaknula kako joj se kod supruga sviđa ta njegova 'višeslojnost', koju možda netko na prvi pogled ne primijeti.

- Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvijek nešto novo u vezi njega - ispričala je svojedobno. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 14.07.2020.

    Ima ona i Andriju nek se ne brine.

  • stašau88 13.07.2020.

    Anđelka, kog boli moby dick

  • badr hari 13.07.2020.

    baš sam tužan, smrc

Komentiraj...
Vidi sve komentare