To je to što me zanima!

Anđelka Prpić pokazala trbuščić, pao i poljubac s novim dečkom

Anđelka je na jedan gradski događaj stigla vidno raspoložena u društvu novopečenog dečka, koji je inače najbolji prijatelj bivšeg supruga Darija Prpića
Vidi originalni članak

Glumica Anđelka Prpić (38) i njezin partner Marko Žugić pojavili su se prvi put u javnosti nakon što se doznalo da su u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anđelka je na jedan gradski događaj stigla vidno raspoložena u društvu novopečenog dečka,  koji je inače najbolji prijatelj bivšeg supruga Darija Prpića

Inače, Anđelka i Dario bili su devet godina u braku, a razveli su se, prema pisanju srpskih medija, prije dvije godine. Zajedno imaju sina, a glumica drugo dijete navodno očekuje s novim partnerom.

TAJNA CEREMONIJA Srpski mediji: Anđelka Prpić se udaje za najboljeg prijatelja bivšeg supruga, a evo i detalja

Njezin bivši suprug našalio se nedavno s cijelom tom situacijom.

- Želim im svu sreću, ako se budu vjenčavali, mogu im biti kum. Čak i ako Marko bude želio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv - rekao je za Kurir, ali nije želio pričati o detaljima. 

Zatim se za srpske medije o svemu oglasio Anđelkin otac Predrag Stević.

- Evo sad stiže i drugo dijete, kao što znate - rekao je s osmijehom za emisiju ‘Metar mog sela’, a u nastavku je istaknuo da njegova kći ima njegovu bezrezervnu podršku:

- Pa, da vam kažem, nije baš lako. Više žena nego ja... Malo me to tko pita, ali ja je podržavam u svemu, to je moje dijete. Ja je nisam ni udavao, sama je to riješila. Kažem vam, baš me nitko nije pitao: 'Što je bilo, što je ovo...', stvarno nikad, a dođu tako kod Duške, pitaju, ona se malo iznervira i zabrine.

Ispričao je i kako se Anđelka nije promijenila otkad je postala poznata na glumačkoj sceni.

- Ostala je prizemna, kao što je uvijek bila i što mi je najdraže, zna odakle je što je uvijek i naglašavala i ponosan sam nju što je uspjela u životu i što ima i obitelj, sad će i drugo dijete, kao što znate.  Nikada nije zaboravila odakle je. Voli doći, a ponaša se isto kao što se i ranije ponašala - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Demetra ⚜💙_17 01.02.2023.

    Đizs, žena se razvela prije tri godine, pustite ju na miru!

  • 🦋reti 🦋 01.02.2023.

    Tjednima traje paljba po ženi koja se razvela od svog supruga, zaljubila u njegovog najboljeg prijatelja, udala se za istog i sada zajedno čekaju dijete. Bivši suprug ju je navodno prevario a uz to, ne manje bitno, žena je srpkinja. Očito je kome, koliko i zašto ista mnogima nije po volji. Malo licemjerno?!? Ma nije.

  • 69bobo 01.02.2023.

    Slatka ali ostat će sama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare