To je to što me zanima!

Andrea i Mislav godinu dana nakon 'Braka na prvu': 'Živimo zajedno i spremamo vjenčanje!'

Najskladniji par ove sezone 'Braka na prvu' svoju je ljubav nastavio i nakon showa, a nakon onog televizijskog, planiraju i pravo vjenčanje. Žive zajedno i uživaju u idiličnom životu, a udomili su i psa
Vidi originalni članak

U posljednjim epizodama 'Braka na prvu' dva su para okrunila svoju televizijsku vezu zarukama - Sanela i Edin te Andrea i Mislav. Međutim, Sanela i Edin više nisu zajedno, no kod Andree i Mislava i dalje 'cvatu ruže', otkrili su u ekskluzivnom intervjuu za RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mislav je u show ušao zbog izgubljene oklade i nije ni sanjao da će upravo ondje upoznati ženu svog života. Ipak, s Andreom je 'kliknuo' već drugi dan snimanja i njihovo je sudjelovanje u sociološkom eksperimentu prošlo bez ijedne svađe.

Njihova se sreća nastavila i nakon emisije, a na put im nije stalo ni to šo je Andrea živjela u Pragu, a Mislav u Zagrebu. Naš čitatelj nedavno ih je snimio zajedno u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, a sada su za RTL potvrdili da su i dalje u vezi.

- Počeli smo živjeti skupa, upoznavati se sve bolje. Vrijeme je pokazalo da nas upoznavanje nije udaljilo, već naprotiv, još više povezalo. I dalje smo skupa. Svaki dan nam je nekako bolji od onog prethodnog. Svadbu planiramo uskoro! - rekli su.

RASKINULI ZARUKE Edin iz 'Braka na prvu' otkrio: 'Sanela i ja više nismo zajedno! Nije nam išlo i zaslužujem više'

Najskladniji par ove sezone vodi idiličan život, ne svađaju se mnogo, a udomili su i psa iz azila.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • opa1 09.12.2021.

    Jesam reko, jesam reko ... :)

  • 09.12.2021.

    Opet komentari što ona vidi u njemu blabla, kao prvo lik je poštuje od prvog dana, rekla je da on zapamti nešto što je njoj bitno, jednostavno drži do nje, neka kemija je nastala između njih odmah, našli su se jednostavno i prihvatili jedno drugo sa svim manama i vrlinama.

  • anaivah 09.12.2021.

    Ne mogu nikako dokučiti što je ona na/u njemu našla??? A stvarno se trudim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare