Show

Komentari 78

Edin iz 'Braka na prvu' otkrio: 'Sanela i ja više nismo zajedno! Nije nam išlo i zaslužujem više'

Edin iz 'Braka na prvu' otkrio: 'Sanela i ja više nismo zajedno! Nije nam išlo i zaslužujem više'

Iako je emisija završila njihovim zarukama, ljubav Edina i Sanele potrajala je samo pola godine. Edin je otkrio da su živjeli zajedno u Bihaću, no kaže da 'nije išlo' i smatra da zaslužuje više nego što je dobio od Sanele

Nakon sinoćnje završnice showa 'Brak na prvu', u kojoj je Edin zaprosio Sanelu i ona je pristala, uslijedio je novi šok. Naime, Edin je u ekskluzivnom intervjuu za RTL.hr  progovorio o njihovom odnosu nakon showa te otkrio da više nisu zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jučerašnjoj epizodi otkrili su da je Sanela je prije snimanja provela dva tjedna kod Edina u Bihaću, a zatim se vratila u Zagreb. Edin je sada otkrio da su se nakon finala vratili u njegov rodni grad, te su ondje živjeli zajedno nešto više od dva mjeseca.

U vezi su bili oko pola godine, a razlog prekida Edin nije želio otkriti, rekao je samo da 'jednostavno nije išlo'.

Nije mu žao što se upustio u taj odnos jer se maksimalno potrudio, te je sa Sanelom ostao u dobrom odnosu.

- Da budem iskren, ona se javi, ja baš i ne. Nismo se nešto posebno svađali, jednostavno smo se razišli svatko svojim putem jer je u tom trenutku tako bilo najbolje za oboje. Što se mene tiče, naša je priča definitivno završila jer ja se nikad ne vraćam natrag ni po koju cijenu, posebno nakon svega što sam prošao. Jednostavno smatram da zaslužujem više, a to od nje nisam dobio - objasnio je.

 

Bez obzira na sve, Edin ističe kako je sudjelovanje u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' za njega bilo dobro iskustvo, te da ništa ne bi promijenio.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci