Show

Komentari 21

Andrea i Mislav godinu dana nakon 'Braka na prvu': 'Živimo zajedno i spremamo vjenčanje!'

Andrea i Mislav godinu dana nakon 'Braka na prvu': 'Živimo zajedno i spremamo vjenčanje!'

Najskladniji par ove sezone 'Braka na prvu' svoju je ljubav nastavio i nakon showa, a nakon onog televizijskog, planiraju i pravo vjenčanje. Žive zajedno i uživaju u idiličnom životu, a udomili su i psa

U posljednjim epizodama 'Braka na prvu' dva su para okrunila svoju televizijsku vezu zarukama - Sanela i Edin te Andrea i Mislav. Međutim, Sanela i Edin više nisu zajedno, no kod Andree i Mislava i dalje 'cvatu ruže', otkrili su u ekskluzivnom intervjuu za RTL.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mislav je u show ušao zbog izgubljene oklade i nije ni sanjao da će upravo ondje upoznati ženu svog života. Ipak, s Andreom je 'kliknuo' već drugi dan snimanja i njihovo je sudjelovanje u sociološkom eksperimentu prošlo bez ijedne svađe.

storyeditor/2021-12-06/262568030_1021680305062851_7873887490463222453_n.jpg

Njihova se sreća nastavila i nakon emisije, a na put im nije stalo ni to šo je Andrea živjela u Pragu, a Mislav u Zagrebu. Naš čitatelj nedavno ih je snimio zajedno u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, a sada su za RTL potvrdili da su i dalje u vezi.

- Počeli smo živjeti skupa, upoznavati se sve bolje. Vrijeme je pokazalo da nas upoznavanje nije udaljilo, već naprotiv, još više povezalo. I dalje smo skupa. Svaki dan nam je nekako bolji od onog prethodnog. Svadbu planiramo uskoro! - rekli su.

Najskladniji par ove sezone vodi idiličan život, ne svađaju se mnogo, a udomili su i psa iz azila.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci