To je to što me zanima!

Andrea iz Braka na prvu: 'Zbog kiselih krastavaca i kokica sam posumnjala da sam trudna...'

Andrea Kukolj i Marko Bogdan upoznali su se u 'Braku na prvu', a sad čekaju sina
Vidi originalni članak

Krajem prosinca sam već počela osjećati prve simptome. Tijelo mi je govorilo da se nešto događa, ali uspješno sam to ignorirala. Kako su dani prolazili, a simptomi i dalje postojali, odlučila sam napraviti test. Marko je spavao i odmah sam ga probudila, kad sam vidjela da se na testu pojavljuju dvije crtice. Gledali smo se i gledali, dok nismo postali svjesni da je test pozitivan i da ćemo dobiti bebu. Misli je bilo previše u tom trenutku. Trebalo nam je par dana da postanemo svjesni kako ćemo uskoro biti roditelji, govori nam sretna Andrea Kukolj. S partnerom Markom Bogdanom, kojeg je upoznala u trećoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', očekuje sina.

SRETNE VIJESTI Andrea i Marko iz Braka na prvu očekuju prinovu: 'Dolazi nam mali anđelak za pet mjeseci...'

Sreći nema kraja, kaže. Svi se vesele bebi koja im stiže na ljeto.

- Ne postoji osoba koja nije bila sretna kad je čula vijest. Marko je u posljednje vrijeme vise puta spomenuo kako ipak želi imati djecu, tako da je reakcija bila očekivana i upravo onakva kakva treba biti - priznaje Brođanka.

'IZGLED JE NAJMANJI PROBLEM' Alen nakon izlaska iz 'Braka na prvu': 'Ana je bila ljubomorna na Renatu, stalno neka drama'

Još nisu smislili koje će ime dati sinčiću, no imaju neke favorite.

- Uži izbor su zasad Liam, Noel i Adrian ili čak Arian - otkriva. Sad se osjeća dobro. Mučnine, kao i trudničke želje za određenom hranom, imala je samo na početku trudnoće.

Zbog kokica i krastavca posumnjala na trudnoću

- Jela sam kisele krastavce i kokice, to je bio jedan od prvih simptoma. Kasnije nisam imala previše želja. Meso mi nije odgovarala, a uživala sam jesti burek sa sirom - govori Andrea. Posao je nedavno zamijenila šetnjom i druženjem s najbližima. Marko pazi da ne obavlja teže kućanske poslove i brine se da unosi što zdravije namirnice.

- Marko me uvijek tetoši. Naravno, sad je to u puno većoj mjeri. Borba oko zdrave prehrane se nastavlja, ali sad puno više prihvaćam njegove savjete i trudim se što zdravije jesti - kaže. Počeli su kupovati sitnice za sinčića, ali...

- Nekako mislimo da imamo još dovoljno vremena za to. Ne žuri nam se - ističe.

Poroda se ne boji, ali često razmišlja kako će izgledati i hoće li u redu proći.

- Slušam tuđa iskustva. Oko mene je dosta žena koje su isto prošle, pa nam je to česta tema - kaže.

Vide kemiju u 'Braku na prvu'

Sudjelovanje u 'Braku na prvu' pamtit će cijeli život.

- To je iskustvo za mene sad dobilo još veći smisao. Marko i ja pratili smo dosad svaku epizodu nove sezone i vidimo kemiju između Mura Klare i Marka, ali ni Tiago i Tina nisu daleko od toga - zaključuje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Touch of Evil👊 12.04.2024.

    Ima faks, znači ispran mozak...

  • {matrix} 12.04.2024.

    Jel smo sigurni da je ona žensko ?! :D

  • fui24h 11.04.2024.

    Tako i ja sumnjam na moju škembu, možda je beba alien unutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare