To je to što me zanima!

Andrej Kramarić u Dubrovniku je napokon pokazao djevojku

Većinu svog godišnjeg odmora nakon sezone odigrane u Leicester Cityju, nogometaš provodi u Hrvatskoj. Prije Dubrovnika posjetio je Rastoke i Primošten
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš trenutačno boravi u Hrvatskoj gdje provodi svoj godišnji odmor. 

Andrej Kramarić (24) trenutačno boravi u Dubrovniku. Na Instagramu se pohvalio fotografijom s terase hotela Radisson Blu Resort & Spa, ali i fotografijom s anonimnom djevojkom u šetnji Stradunom. 

Spomenutu fotografiju komentirala je i Matea Ibanez, supruga nogometaša Luisa Ibaneza. Napisala je 'predivni ste Andrej i Marina', pa se pretpostavlja da je riječ o Andrejevoj djevojci koju je nogometaš na ovaj način prvi put predstavio javnosti. 

U nedavnom intervjuu za Story izjavio je kako smatra da je već dovoljno iskusan da može procijeniti nečije motive ulaska u vezu s njim.

- Počeo sam opreznije gledati na to jer većina zna tko sam i što sam, a i znamo svi kakvih sve žena ima i što žele izvući od nas nogometaša. Nije baš jednostavno. Koliko god imati novca djeluje kao veliki plus, toliko je i minus. Nikada ne možeš biti siguran jesi li našao onu pravu i je li to to - zaključio je. 

Prije Dubrovnika Andrej je posjetio Plitvice, Rastoke i Primošten. 

Dres hrvatske nogometne reprezentacije prvi je put odjenuo krajem prošle godine, a od siječnja igra za engleski klub Leicester City. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tea5555 29.06.2015.

    99% žena nogometaša izgleda kao da su ispale iz nekog cajkalanda, sve na istu foru, taman ten, velike grudi i guzica, ali dobro, ako njima valja neka..

  • LebronPetrovic 29.06.2015.

    I ja sam bio u Rastokama. Za Plitvice nisam imao novaca. Tj za Plitvice i hambi ! Bolje i mini Plitvice nego ništa !

  • kung fu panda 29.06.2015.

    pusti curu gle zmijskog tijela na fotki u kupačem

Komentiraj...
Vidi sve komentare