To je to što me zanima!

Andrija Milošević priznao: Plaća mi je bila 210 eura, a stan sam plaćao 200 eura, ne pitaj...

Glumac je veću slavu stekao kada je dobio ulogu u 'Mješovitom braku', a za to vrijeme nije zapostavio i svoju karijeru u kazalištu
Vidi originalni članak

Glumac Andrija Milošević (44) je u petak bio gost u emisiji kolege Milana Kalinića (50) u kojoj je pričao o prvim glumačkim angažmanima, koji su u početku bili teški. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Andrija se prisjetio se kako je s 16 godina saznao kako Boro Stjepanović, koji je osnovao glumačku akademiju u Sarajevu, odlučio pokrenuti i glumačku akademiju na Cetinju, piše Večernji list.

- Nisam znao ni što je gluma. Živio sam tada kod bake i strica, saznao sam što trebam za prijemni i tijekom jedne noći sam naučio tri teksta. Išao sam do kraja i tu nije bilo priče. Mislio sam samo ako ne budem primljen neću se više nikada pojaviti na prijemnom - rekao je.

Glumac je veću slavu stekao kada je dobio ulogu u 'Mješovitom braku', a za to vrijeme nije zapostavio i svoju karijeru u kazalištu.

TEŠKO DJETINJSTVO Andrija Milošević odrastao je u siromaštvu: Čuvao sam ovce, a mjesecima sam štedio za majicu

- Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mjesečno. Putovao sam za Crnu Goru vlakom. Ovdje u Beogradu odigram predstavu, odem na vlak u 22 h, stignem ujutru u Podgoricu. Živio sam u vlaku godinu dana - rekao je Andrija.

Prisjetio se i teške financijske situacije u kojoj se nalazio u studentskim danima.

- Plaća mi je bila 210 eura, a stan sam plaćao 200 eura. Ne pitaj me kako sam živio od 10 eura - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: 'TATA, JAKO TE PUNO VOLIM I HVALA ŠTO ME VADIŠ IZ DUGOVA'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • EmilCandor 19.03.2023.

    U životu uspijevaju samo oni koji rade i kad im se to ne isplati; kada odlaze i vracaju se s posla gladni i  na tom tragu traze bolju priliku i u pravilu je, vjerujte mi i dočekaju. Vecina upravo takvih ostaju skromni, ali izrazito uspješni ljudi.  Moj životni put je upravo takav iz kojeg izdvajam samo jedno pravilo: sjedenjem ispred kuce nikada nista necete postici! 

  • Istra No.1 19.03.2023.

    Šta nas Hrvate briga kako komšije..ovo ili ono...

  • debel a dugačak 19.03.2023.

    inteligentan covjek, to sto on radi ne mozes radit ako nisi pametan i dobro mu ide,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare