To je to što me zanima!

Andrijani Budimir doktori su zabranili na Tošin grob

Andrijani Budimir doktor ne dopušta da posjećuje grob Toše Proeskog jer nakon toga uvijek završi u bolnici. U Kruševu je bila prije dva mjeseca
Vidi originalni članak

Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob, priča 27-godišnja bivša rukometašica Andrijana Budimir, djevojka tragično preminulog makedonskog pjevača Toše Proeskog. Zadnji put je u njegovu rodnom Kruševu bila prije dva mjeseca.
- Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici - kaže Andrijana.
Od Tošine tragične pogibije prošla su tri mjeseca. Andrijana je vidno smršavjela, a crninu još nosi i kaže da će je uvijek nositi u sebi. Njen Toše bi u petak napunio 27. rođendan. Na taj dan bi im bila i godišnjica veze. Umjesto svijeća na torti, Andrijana će zapaliti jednu u crkvi za spokoj duše svoje najveće ljubavi.
Tošina menadžerica Ljiljana Petrović izjavila je da njegova i Andrijanina veza nije bila ozbiljna.
- Nikada nisam razumjela njezine posesivne reakcije. Na promociji njegova albuma uvjeravala ga je da sam svojim dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Tražila sam njega, a ona je odgovorila kako on i ja ne možemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se povući ako želi, no on se nije mogao odlučiti. Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva - kaže Andrijana za Extru. Nakon smrti Toše njih dvije se nisu više čule.


TOŠIN OTAC ZANIJEMIO OD TUGE
Tošina djevojka Andrijana vidno je smršavjela u posljednja tri mjeseca otkako je on 16. listopada poginuo u teškoj prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške. Izvori bliski Tošinim roditeljima kažu kako su oca Nikolu tuga i bol izobličili te da mu je lice postalo neprepoznatljivo. Andrijana kaže da nakon Tošine smrti njegov otac nekoliko dana nije progovorio ni riječi.
- Samo je pitao je li Bas jeo - kaže Andrijana. Inače je Bas zlatni retriver koji je Toše poklonio svojoj voljenoj djevojci.
- Nisam ga imala srca povesti sa sobom. Smatrala sam da će puno više pomoći Nikoli nego meni. Zamislite da je sa mnom i da mu se, ne daj Bože, nešto dogodi. Ja bih umrla - tvrdi Andrijana. Dodala je i da je s Tošinim roditeljima ostala u dobrim odnosima.
- Svatko živi sa svojom boli - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • clara 06.02.2008.

    ...ne mogu da ne komentiram....CARIE, MESSI, SANDY, DALMATINKA81, MONICA666....ma nestanite više sa svojim komentarima o Toši i Andrijani...ma sram vas bilo...a ti monica666..kako možeš tako vrijeđati nekoga...ako vas nije briga, pa i ako pročitate ne komentirajte, ne sudite i ne pravite se kao da ste sa Tošom i njegovom ekipom čekale zore...zaista ispadate jadni sa ovako niskim udarcima...a zapravo niste ni svjesni sebe...ma hajde se samo stavite u situaciju Andrijane...i pustite je da tuguje na svoj način...jeste li se uopće zapitali jesu li svi članci točni i objektivno objavljeni?zar ćete prozivati i druge djevojke i žene umrlih ili poginulih...pa i supruga pokojnog prem. Račana nakon njegove smrti nije tajila u javnosti svoju ljubav.i davala je intervju za novine..ovo sam slučajno uzela za primjer..Ma to su žene koje su imale prave ljubavi, žene koje su voljele divne ljude...a vi? jeste li i vi voljeli nekog posebnog i bili voljeni...ANDRIJANA, samo ti znaš kako ti je...

  • monica666 27.01.2008.

    ANDRIJANA JE OBIČNA LAŽLJIVICA željna slave na temelju pokojnog tošinog imena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • dalmatinka81 23.01.2008.

    svima onima koji su na andrijaninoj strani rekla bih samo da se nasreću, meni nije dogodila takva tragedija, ali mojoj prijateljici jest. Identična situacija. Tri mjeseca kasnije ona nije mogla suvislo spajati rečenice, a kamoli da bi davala intervjue koliko god je novinari \"ganjali\". S kim se Toše za prekratkog života pojavljivao u javnosti? Sa svojom menadžericom. Da ju je volio onako kako ona to tvrdi ne mislite li da bi se oduprijeo Ljiljani Petrović i reka ja volim Andrijanu, boli me k**** za karijeru i za sve. Eto, njega nažalost više nema i mislim da bi bilo vrime da čovik počiva u miru....

Komentiraj...
Vidi sve komentare