To je to što me zanima!

Angelina će donirati dio novca od prodaje soundtracka filma

Glumica je izjavila kako će dio novca od prodaje soundtracka svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' donirati SOS dječjim selima u Bosni i Hercegovini
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (36), Graham King Films i Varese Sarabande Records objavili su da će dio prodaje soundtracka od njezina redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' biti doniran SOS dječjim selima u Bosni i Hercegovini.

- Sretni smo što će dio od prodaje glazbe pomoći SOS dječjim selima u Bosni i Hercegovini kako bi se djeci pružio stabilan dom bez obzira na vjeroispovijest, nacionalnost ili spol kao i onoj djeci koja nemaju vlastitu obitelj koja bi se brinula o njima - rekla je glumica koja je uz pomoć Roberta Townsona i Oscarom nagrađenog kompozitora Gabriela Yareda producirala glazbu iz filma. 

Na soundtracku se nalazi odabir skladbi iz svih dijelova Balkana. Na njemu su i dvije pjesme, 'Miss Sarajevo' grupe U2 u izvedbi Luciana Pavarottija i Passengersa te 'When The Heart Dies' koju izvode Nataša Mirković - De Ro i Rade Šerbedžija, Dado Džihan i bend Branka Đurića - Đure 'Bombaj Štampa'. Soundtrack će se u prodaji naći od 10. siječnja 2012. godine.

U Bosni i Hercegovni trenutačno je 280 djece smješteno u SOS dječjim selima u Sarajevu i Gračanici dok više od 7000  prima neku vrstu pomoći poput dječje skrbi, obrazovanja, doškolovanja i socijalne pomoći. 

-Rat u Bosni i Hercegovini bio je stavičan. Svaka obitelj je na neki način osjetila njegove posljedice. Djeca su najviše patila. Mnoga su izgubljena i ostala su bez roditelja i sistema koji bi se brinuo za njih. SOS dječja sela brinu se za djecu koja su ostala bez bioloških roditelja. Zahvalni smo što će nam ova donacija pomoći da nastavimo pomagati sljedećim generacijama djece Bosne i Hercegovine - izjavio je direktor SOS dječjih sela Amir Omanović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lezbejka 24.12.2011.

    Možda će film imati nastavak... Rat u Hrvatskoj?

  • cardin87 24.12.2011.

    pa nek kupi dvorac, zena radi sto voli i sto je najbitnije zna raditi ;) potpuno suvisan komentar sta ce ona kupiti i na sta ce lovu potrositi. Niko ni tebe ne pita kako ces potrositi platu ;)

  • mila 19 23.12.2011.

    od filma će naravno ona zaradit i kupit još po koji dvorac ili otok a ovu siću donirat umisto poreza..pametno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare