To je to što me zanima!

Angelina i Brad opet su na sudu, ovaj put spore se oko vinarije...

Brangelina kakvu smo znali davno su prestali biti sretan par, ali sada su ponovno zajedno: na sudu. Nakon dugotrajne bitke oko skrbništva nad maloljetnom djecom, sada se spore oko zajedničke kompanije
Vidi originalni članak

Nekad ideal Hollywoodskih parova, a sada zaraćeni bivši supružnici, Angelina Jolie (46) i Brad Pitt (57) ponovno su na sudu. Iako još uvijek nije razriješen njihov spor oko skrbništva nad djecom, ovog puta na sudu su zbog drugog problema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zahtjev za razvod podnijeli su još 2016. godine, a zakonski se razveli 2019. Ipak, Angelina i Brad još uvijek nisu uspjeli izgladiti sve nesuglasice. Naime, par je 2011. kupio vinograd Chateau Miraval u Francuskoj, u kojem su se tri godine kasnije i vjenčali.

IDILI JE STIGAO KRAJ Sevka i Igor tulumare odvojeno, a sud javlja: 'Ništa od razvoda'

Sada je Jolie podnijela zahtjev koji bi joj omogućio da proda svoj udio Nouvel LLC kompanije, koja je smještena u Luksemburgu, a koja upravlja poslovima vezanim uz Chateau Miraval vinariju, prenosi E! News.

- Rastava stranaka promijenila je mogućnost stranaka da zajedno rade kao poslovni partneri - bilo je objašnjenje Angelininog odvjetnika za taj postupak.

Navodno je Angelina Pittu pokušala direktno prodati svoj udio u kompaniji, ali se nisu uspjeli dogovoriti oko cijene koja bi zadovoljila obje strane. S obzirom da automatska privremena zabrana pristupa imovini još na snazi, glumica ne može prodati svoj udio trećoj osobi.

Iz tog razloga je podnijela zahtjev za privremeno ukidanje zabrane, ali je njen žurni zahtjev odbijen u lipnju. Njezini odvjetnici su objasnili kako bi potencijalni kupac mogao odustati od kupnje ako se ubrzo ne sklopi ugovor, ali sud je odlučio kako nije dokazana 'neposredna opasnost/nepopravljivo oštećenje ili neposredni gubitak/štetu za sporni posjed' pa bi saslušanje trebalo biti sredinom rujna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.07.2021.

    Stari, takve nisu za zenit. Podruzit će 2,3 puta neobavezno i to je to. Ova te došla glave. Predatorica.

  • Tweety123 10.07.2021.

    Preko tuđe nesreće gradit svoju sreću nikako ne ide i nikada neće ići!

  • skija 10.07.2021.

    Prodajem paradajz

Komentiraj...
Vidi sve komentare