To je to što me zanima!

'Angelina je bijesna, ali ne zbog Jen nego zbog Bradove izjave'

Angelina ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima i postane predmetom šale. Pošalica bivšeg partnera zaboljela ju je više nego bilo što drugo, tvrdi izvor blizak glumici
Vidi originalni članak

Svijet ne prestaje 'brujati' o Jennifer Aniston (50) i njezinom bivšem suprugu Bradu Pittu (56). Sve je počelo kad ju je holivudski zavodnik zaljubljeno gledao tijekom njezina govora na dodjeli Screen Actors Guild nagrade, a kulminiralo na crvenom tepihu kad su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njezina ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu, a on ju nije htio pustiti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi otvoreno navijaju za povratak davnog para, a sve što se odvijalo proteklih dana nije najbolje sjelo još jednoj Bradovoj bivšoj, naravno, Angelini Jolie (44). 

Izvor blizak holivudskoj glumici tvrdi da Jolie nije razljutila scena s Aniston, već Bradova izjava kojom je nasmijao sve u publici, ali ne i sve ispred malih ekrana. 

RAZVESELIO FANOVE Brad Pitt sve nasmijao: 'Fotku s dodjele objavit ću na Tinder'

- Bilo je ovo jako teška uloga za mene. Morao sam glumiti tipa koji se fiksa, hoda bez majice i ne slaže se sa svojom ženom. Potpuna suprotnost od mene - izjavio je Pitt dok je primao nagradu za ulogu u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' te navodno jako naljutio Jolie.

Angelina ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima i postane predmetom šale. 

- Ona je zaista bijesna, ali ne zbog Jennifer već zbog te Bradove izjave. Osjeća kao da ju on nimalo ne poštuje - rekao je izvor Hollywood Reporteru. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Ra Mona 23.01.2020.

    sve se vraća sve se plaća ....u tuđem zagrljaju hladno je,....

  • eho_ 23.01.2020.

    E moj Brad. On i bi, a i nebi, pa bi obitelj i to ni manje ni više, od pantere, al' bi i dalje išao cugat' i provodit' se, prst u uho. Eee, nije to jednostavno..I kada je dobio što si je žeeljno uvijek tražio kao, nije znao čuvati. Izgubio je obitelj jer joj nije dorastao. Ni Angie nije bio oslonac ni rame. Kukavica i slabić ..:)

  • 23.01.2020.

    ma ona mi djeluje nekako strogo

Komentiraj...
Vidi sve komentare