Show

Komentari 46

'Angelina je bijesna, ali ne zbog Jen nego zbog Bradove izjave'

'Angelina je bijesna, ali ne zbog Jen nego zbog Bradove izjave'

Angelina ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima i postane predmetom šale. Pošalica bivšeg partnera zaboljela ju je više nego bilo što drugo, tvrdi izvor blizak glumici

Svijet ne prestaje 'brujati' o Jennifer Aniston (50) i njezinom bivšem suprugu Bradu Pittu (56). Sve je počelo kad ju je holivudski zavodnik zaljubljeno gledao tijekom njezina govora na dodjeli Screen Actors Guild nagrade, a kulminiralo na crvenom tepihu kad su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njezina ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu, a on ju nije htio pustiti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mnogi otvoreno navijaju za povratak davnog para, a sve što se odvijalo proteklih dana nije najbolje sjelo još jednoj Bradovoj bivšoj, naravno, Angelini Jolie (44). 

Berlinale 2012

Izvor blizak holivudskoj glumici tvrdi da Jolie nije razljutila scena s Aniston, već Bradova izjava kojom je nasmijao sve u publici, ali ne i sve ispred malih ekrana. 

- Bilo je ovo jako teška uloga za mene. Morao sam glumiti tipa koji se fiksa, hoda bez majice i ne slaže se sa svojom ženom. Potpuna suprotnost od mene - izjavio je Pitt dok je primao nagradu za ulogu u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu' te navodno jako naljutio Jolie.

Rome, photocall film "Maleficent"

Angelina ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima i postane predmetom šale. 

- Ona je zaista bijesna, ali ne zbog Jennifer već zbog te Bradove izjave. Osjeća kao da ju on nimalo ne poštuje - rekao je izvor Hollywood Reporteru. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci