Show

Komentari 6

Brad Pitt sve nasmijao: 'Fotku s dodjele objavit ću na Tinder'

Brad Pitt sve nasmijao: 'Fotku s dodjele objavit ću na Tinder'

Na istoj dodjeli pojavila se i njegova bivša supruga Jennifer Aniston (50) koja se kući vratila bogatija za još jednu nagradu na temelju  najbolje ženske uloge u dramskoj seriji 'The Morning Show'

Glumac Brad Pitt (56) u nedjelju se pojavio na prestižnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild u Los Angelesu. Riječ je o jednoj od najpoznatijih nagrada u Hollywoodu namijenjena glumcima koji su briljirali u filmovima i serijama. 

26th Screen Actors Guild Awards – Photo Room – Los Angeles, California, U.S., January 19, 2020 –  Brad Pitt

Emotivni govori nakon što umjetnik primi nagradu najčešće su mjesecima unaprijed planirani, a Brad je nakon svoje izjave oduševio brojne obožavatelje. 

- Fotografiju s ove dodjele objavit ću na svom Tinder profilu - našalio se glumac nakon što je primio nagradu za ulogu u filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu'. 

26th Screen Actors Guild Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

Na istoj dodjeli pojavila se i njegova bivša supruga Jennifer Aniston (50) koja se kući vratila bogatija za još jednu nagradu na temelju najbolje ženske uloge u dramskoj seriji 'The Morning Show'. 

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Media Center

Internetom je počela kružiti snimka kako njezin govor Brad gleda na televiziji. Nije se prestajao smijati i zaljubljeno ju je gledao. Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njena ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti.

Brojni fanovi komentirali su kako se nadaju da su bivši supružnici ponovno zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci