To je to što me zanima!

Angelina je shrvana jer je Brad odlučio nastaviti sa životom

LJUTA JE Brad je počeo izlaziti, a Angie je to zasmetalo. Glumica je prošle godine u listopadu podnijela zahtjev za razvod zbog Bradove ovisnosti o alkoholu i odnosu prema djeci
Vidi originalni članak

Glumica je, kako kaže blizak izvor, još ljuta na uskoro bivšeg supruga Brada Pitta (53) jer je odbacio obitelj.

On je pak, konačno spreman krenuti dalje i naći nekog drugog. Angelina Jolie (41) je prošle godine u listopadu podnijela zahtjev za razvod zbog Bradove ovisnosti o alkoholu i odnosu prema djeci.

Od tada traje njihova borba za skrbništvo nad šestoro zajedničke djece - Maddoxom (15), Paxom (13), Zaharom (12), Shiloh (10) te blizancima Knoxom i Vivienne (8). 

Inače, Pitt je bio dobar prijatelj Chrisa Cornella koji se prije dva tjedna objedio u hotelu. Prije nekoliko dana je njegovoj kćeri Toni (13) i sinu Christopheru Nicholasu (12) kupovao slastice i igračke te se cijeli dan vozao s njima u tematskom parku Harry Potter World.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Demetra 06.06.2017.

    Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji povjeruju u ovakve članke! Je, ljuta je i onda je nazvala vas da vam to kaže. Ili su vam "pouzdani izvori" javili! Hahaha

  • Babyloader 05.06.2017.

    a što bi ona da on radi? da sluša Škoru i da se opija do besvijesti?...

  • 05.06.2017.

    Vama je to rekla... ne bih ja bila toliko sigurna da je zato tuza. Da moj nuz toliko pije, i da radi probleme sumnjam da bih zalila za njim .... a kao ja tako i svaka pametna zena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare