To je to što me zanima!

Angelina Jolie izgleda kao da je na rubu anoreksije

Angelina opet sablažnjuje svojim izgledom. Očevici tvrde kako glumica nikad nije izgledala ovako mršavo. Noge joj izgledaju kao štapići
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (32) je opet sve "iznenadila" svojim izgledom. Noge joj izgledaju kao dva štapića koji se mogu prelomiti u svakom trenutku, a na mjestu trbuha ima veliku "rupu". Na licu i rukama vidljive su joj vene. To su sigurni pokazatelji prevelikoga gubitka težine i pretjeranog vježbanja. Slično se događa i Madonni, kojoj su ruke prepune vidljivih vena, a sve zbog pretjerivanja u vježbanju. Angelina za svoj dramatičan gubitak težine još okrivljuje traumu zbog majčine smrti. Tvrdi i da zbog toga što je nedavno prestala s dojenjem ne može vratiti apetit. Glumica kaže da za doručak često jede špek, kobasice i jaja. O tome što jede za ručak i večeru (ako išta jede), nije pričala. Stručnjaci tvrde kako se od te hrane koju ona jede za doručak također može smršavjeti, ako je to sve što osoba jede.  
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_15067 02.10.2007.

    Ziher je fotošop. Kaj ste vi ludi. Malo joj treba vitamina koma zgleda. Koma. Čak su joj se i čube smanjile.

  • Bonsai Angel 02.10.2007.

    Stvarno je to nemoguče. Mislim da su to izmišljotine, da bi tako stravično bila mršava več bi završila u bolnici na nekom lječenju.

  • miro333 02.10.2007.

    sto je je, ovo je za napravit u photoshopu prelako, nadam se da je ipak fotomontaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare