To je to što me zanima!

Angelina Jolie: Srbi su mi dio obitelji, volimo se i bliski smo

Redateljica filma 'U zemlji krvi i meda' u intervjuu za Press rekla je da je zadovoljna svojim redateljskim prvijencem te da se s glumcima tijekom snimanja jako zbližila
Vidi originalni članak

Skoro polovicu glumaca u mom filmu čine Srbi, oni su postali dio naše ekipe, dio moje obitelji, volimo se i jako smo bliski. Mislim da to dovoljno govori o tome što osjećam prema Srbima, izjavila je Angelina Jolie (36) u intervjuu za srpski Press.

Redateljica filma 'U zemlji krvi i meda' smatra da bi Srbi trebali napraviti film o svojim državljanima koji su stradali u ratovima na području bivše Jugoslavije. Svojim redateljskim prvijencem je zadovoljna. Kaže da film nije antisrpski te da bi ga svi trebali prvo pogledati, a tek zatim komentirati.

- Nadam se da će ljudi u Srbiji pogledati film otvorenog srca i uma, mada znam da će to biti jako teško zbog različitih priča i izvještaja, ali ipak se nadam - rekla je Angelina.

Njen film u Sarajevu će se premijerno prikazivati 14. veljače, a 17. veljače u Zagrebu. Glumica će na obje premijere doći u pratnji Brada Pitta (48). 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • čamil 12.02.2012.

    Još jedna seke.

  • lozinka 12.02.2012.

    E moja angelina

  • amanzaman 11.02.2012.

    auuu sto je andja ofalila , bila je nekad kul nekad sam se lozio na nju kao mali medo na bukvu a sad ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare