To je to što me zanima!

Angelina nije zadovoljna: 'Brad ne plaća dovoljno za djecu...'

Jolie je podnijela zahtjev za razvod braka zbog navodnih nepomirljivih razlika. Ugovor koji su sklopili oko skrbništva i brige nad djecom ne sadrži točno definiran iznos alimentacije koji Pitt treba plaćati
Vidi originalni članak

Odvjetnici glumice Angeline Jolie (43) izjavili su kako njezin bivši partner, Brad Pitt (54) s kojim ima šestero djece, ne plaća dovoljno veliku alimentaciju. Angelina je od suda zatražila da prisili Brada da isplati svoje 'zaostatke', jer do sada nije platio niti jednu 'smislenu' alimentaciju.

Dvije godine je prošlo otkako se jedan od najpoznatijih hollywoodskih parova rastao. Jolie je podnijela zahtjev za razvod braka zbog navodno nepomirljivih razlika. Ugovor koji su sklopili oko skrbništva i brige nad djecom ne sadrži točno definiran iznos alimentacije koji Pitt treba plaćati. 

- Ona je to zatražila od Brada kako bi omogućila normalnu rastavu braka koja joj neće biti teret za sljedeću fazu njezinog života, ali i da oba roditelja budu maksimalno posvećena njihovoj djeci - objasnio je Angelinin glasnogovornik. Glumica je podnijela i dokument prema koje je predviđeno da razvod bude okončan do kraja ove godine.

INAČE GUBI SKRBNIŠTVO Angelina šteti djeci: Mora im dati da češće viđaju oca Brada

Ipak, prema stranim medijima, njihova rastava nije ni blizu kraja. Naime, do problema je došlo zbog neslaganja bivših supružnika oko toga koliko vremena Pitt može provesti s njihovom djecom, kćerima Zaharom (13), Shilohom (12) i Vivienne (10) te sinovima Maddoxom (16), Paxom (14) i Knoxom (10).

Izvori bliski paru tvrde kako je došlo do optužba da je Pitt bio 'grub' s jednom od djece na privatnom zrakoplovu. Pitt je za to istražen, nakon čega je potvrđeno kako je nevin po tom pitanju. Angelina je, kako kažu izvori, 'vrištala od bijesa' na sudu te radi sve kako bi zabranila Pittu da viđa djecu.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • iiiih 08.08.2018.

    Te su mi najdraze. Rode djete i onda si joj rob dozivotno. Cisto ne vjerujem da placa malo da djecu

  • Big_Daddy 👊😎 08.08.2018.

    Kada sam ja napisao jednom da je Žena zmijetina i da joj se na očima vidi zlo i da je odlično utjelovljenje Maleficent onda su me popljuvali.

  • 08.08.2018.

    Ma sta mi znamo kako je kod njih bilo? Ma sta mi znamo sta je u pozadini toga? Sta to ima tuzno da ulazi ulazi u tudje zivote.... ??? Mogu procitat, mogu ne procitat al u njihov zivot i slican takav ne ulazim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare