To je to što me zanima!

Jolie: 'Obožava čudne rituale, krv, tetovaže, guštere i zmije'

Što se tiče njezine glumačke karijere jedna od najuspješnijih uloga bila joj je ona Lare Croft u filmu 'Tomb Raider' iz 2001. godine. Zanimljivo je kako Jolie nije imala kaskadera te je zbog scena zadobila brojne ozljede tijekom snimanja
Vidi originalni članak

Glumica Angelina Jolie danas slavi 44. rođendan. Rođena je u Los Angelesu 1975. godine u glumačkoj obitelji. Otac joj je glumac Jon Voight (79), poznat po filmovima ''Ponoćni kauboj' i 'Povratak veterana', za kojeg je dobio i Oscara, a majka joj je Marcheline Bertrand, bivša manekenka i glumica. 

Njezino djetinjstvo nije nimalo lako. Kada ja imala 11 godina, njezina se obitelj vratila u Los Angeles gdje je Jolie počela učiti glumu. Nakon tri godine je izrazila želju da postane pogrebnik pa je napustila školu glume. Osim što je imala čudnovate želje, imala je i poseban ukus što se tiče kućnih ljubimaca. Kad je bila mlada za kućne ljubimce imala je guštera i nekoliko zmija. 

Jolie se već sa 16 godina osamostalila. Tada je radila kao model i često se pojavljivala u glazbenim spotovima te je putovala po najvećim svjetskim metropolama. Prvu glavnu ulogu dobila je u filmu 'Hackers' 1995. godine.

Što se tiče njezine glumačke karijere jedna od najuspješnijih uloga bila joj je ona Lare Croft u filmu 'Tomb Raider' iz 2001. godine. Zanimljivo je kako Jolie nije imala kaskadera te je zbog scena zadobila brojne ozljede tijekom snimanja. 

Za Jonnyja Leeja Millera (45) se udala 1996., a razdvojili su se jednu godinu kasnije. Na vjenčanju je nosila crne kožne hlače i bijelu majicu na čijoj je pozadini krvlju ispisala njegovo ime. Htjela je što "posebnije" vjenčanje. Službeno su se rastali 1999. godine. 

Njezin drugi brak bio je sa scenaristom Billyjem Bobom Thorntonom, a na vjenčanju su nosili međusobnu krv oko vrata. Par se rastao nakon dvije godine. 

Angelina i Brad su bili proglašeni najljepšim parom na svijetu, a u javnosti su uvijek djelovali sretno. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa (16), s Bradom je posvojila djevojčicu Zaharu (13). Nakon toga su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel (12). Kasnije su posvojili i dječaka, a nadjenuli su mu ime Pax (14). Par je 2008. dobio danas devetogodišnje blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine, a razveli su se samo dvije godine poslije. 

Osim čudnih rituala, Jolie je velika obožavateljica tetovaža. Slovo H na ruci označava njezinog brata Jamesa Haveba kojeg je svojedobno pred cijelim svijetom poljubila u usta te izazvala pravi skandal. Uz to još ima tetovaže zmaja, križeva i japanski znak za smrt. 

Jolie je velika humanitarka, a Ujedinjeni narodi imenovali su je Veleposlanicom dobre volje u više zemalja svijeta. Također, Udruženje dopisnika UN-a uručilo joj je nagradu Građanina svijeta. Zanimljivo je kako je Jolie 2004. dobila svoju pilotsku dozvolu zahvaljujući koje može voziti male privatne avione. 

Ovako se Angelina Jolie mijenjala tijekom posljednjih petnaest godina. 

2003. godina 

2004. godina 

2005. godina 

2006. godina 

2007. godina 

2008. godina 

2009. godina 

2010. godina 

2011. godina 

2012. godina 

2013. godina 

2014. godina 

2015. godina 

2016. godina 

2017. godina 

2018. godina 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 05.06.2019.

    Angie, Angie...Ako se izuzme mršavost, koja može biti posljedica bolesti..i to ozbiljne(anoreksija npr.može biti posljedica teških i ozbiljnih bolesti, a ne samo psihološki poremećaj..) ona je lijepa žena. Evo, ja sam joj sada preletjela slike od prije, ne samo ove ovdje. Sa 25..35.. itd.godinica..Generalno je prelijepa. E, sada možda više i nije toliko. I to stoga, jer izgleda bolesno..nažalost. Meni izgleda jako bolesno kao i svi bolesni judi na svijetu. Još se ona dobro drži, ako je tako. U tim očima ima svašta. Tuge, optužbe, očaja i velikoga razočarenja.. Čak i to je na neki način lijepo, jer se vide osjećaji... Dok je bila, zdravija, a ne mlađa, njena jedrost i ljepota je bila fantastična. Izraz lica provokantan i dobro, možda i sexi, u mlađim godinama ne do te mjere pervezan kao sada. I opet, njoj je to stajalo. Nesvakidašnje sive oči, usne prirodne, ali kako bi mnoge htjele.Držanje perfektno..Grudi( dok ih nije odrezala) perfektne, čak je imala i na ovim sad pomalo ravnim kukićima i pomalo oblina, duge, ne premršave noge i vrat. Otmeno držanje i panterski pogled i hod.Polarizira.. i sigurna sam, mnogi muškarci je nikako ne vole.:) Reći će i nije bila ženstvena ni prije bolesti. Ali to nije istina. :) Možda i nije pokraj muškarca koji nije dovoljno muškarac, da bi ta ženstvenost..došla do izražaja.:) To da...Inače je Angelina bila komad. Sada više nije, a njen pogled svašta priča..Vrlo kompleksna osoba i ne b jednostavna žena. Ona nije žena za školarce. .

  • mima35 04.06.2019.

    Meni je ona super, ne glumi i ne želi se svidjeti masama. Takva je kakva je i fura svoj film. Nju ili voliš ili ne voliš. Ne možeš svima biti super i imati svoj stav.

  • Berger117 04.06.2019.

    nekad i sad : nebo i ponor

Komentiraj...
Vidi sve komentare