To je to što me zanima!

Angelina popustila: Brad sada smije ravnopravno viđati djecu

Kad je s djecom, Pitt ne izlazi baš iz kuće jer voli da sve ostane privatno. To je njegovo utočište. Volio bi da može s njima provoditi puno više vremena, kaže izvor blizak nekadašnjoj Brangelini
Vidi originalni članak

Glumački par Angelina Jolie (42) i Brad Pitt (54) razvod su najavili još u rujnu 2016., a nakon dugotrajne sudske bitke, navodno su postigli dogovor oko skrbništva nad šestoro zajedničke djece - Maddoxom (16), Paxom (14), Zaharom (13), Shiloh (11) i blizancima Vivienne i Knoxom (9). Pitt će ipak moći podjednako kao i Jolie provoditi vrijeme s djecom. 

- Brad i Angelina sporazumno su dogovorili i druge uvjete razvoda. Sve će se finalizirati kroz nekoliko tjedana. To je veliki zaokret, s obzirom da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj bitci i nije htjela da Brad sudjeluje oko odgoja djece - rekao je izvor blizak paru za novine The Sun. Dodao je kako su oboje zaključili da je zbog najmlađih bitno da imaju 'pristojan' odnos.

- Ključna stvar je da se slažu s dijeljenjem skrbništva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istini - rekao je izvor blizak nekadašnjoj 'Brangelini'. Brad preko godinu dana ide na terapije svaki tjedan kako bi se, kako kaže, oporavio od mučnog razvoda.

'POD PALICOM TARANTINA' Holivudski zavodnici DiCaprio i Pitt u filmu o ubojici Mansonu

- Prvenstveno ide na seminare gdje uči kako biti bolji otac i čovjek općenito. Kad je s djecom, Pitt ne izlazi baš iz kuće jer voli da sve ostane privatno. To je njegovo utočište. Volio bi da može s njima provoditi puno više vremena - kaže izvor. 

Oskarovac je priznao i kako je pijančevanje postalo njegov glavni problem nakon razvoda.

NIJE MU LAKO Brad je u celibatu: Nakon Jolie apstinira godinu dana od seksa

-  Ne sjećam se dana, otkad sam izašao s fakulteta, a da nisam pio alkohol ili zapalio joint. Kada sam stvorio obitelj s Angelinom, odrekao sam se svih poroka osim pića - rekao je Brad.

Navodno su me te navike i loš odnos s djecom presudile da se okonča brak s Jolie. Holivudski glumac se zbog svega odlučio i, kako tvrdi, provesti godinu dana u celibatu. S obzirom da je većinu života proveo u vezama, sada se zaželio biti živjeti solo.

Nedavni razvod njegove prve supruge Jennifer Aniston (49) od glumca Justina Therouxa (46) potaknuo je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su opet slobodni. Glasnogovornik glumice Aniston je tvrdnje da je Brad bio njezino 'rame za plakanje', odmah negirao.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 02.04.2018.

    mora viđati djecu i on je otac

  • teaa 02.04.2018.

    Steta da je zbog alkohola i napusavanja upropastio brak i toliko djece. Ona je puno zrelija, ludovala je u svoje vrijeme sad se posvetila djeci i humanitarnom radu dok je on jos u fazi tinedzera..steta, bili su prekrasni skupa.

  • _Varešak_ 02.04.2018.

    Zaboli me neka stvar za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare