Obavijesti

Show

Komentari 28

Holivudski zavodnici DiCaprio i Pitt u filmu o ubojici Mansonu

Holivudski zavodnici DiCaprio i Pitt u filmu o ubojici Mansonu
16

Ne mogu biti sretniji zbog dinamičnog dua Pitt i DiCaprija kao Ricka i Cliffa, istaknuo je redatelj Tarantino. Lik Sharon Tate bi trebala tumačiti Margot Robbie

VIDEO

Radio sam na scenariju pet godina i jako sam uzbuđen što ću ispričati ovu priču o Los Angelesu i Hollywodu koji više ne postoji, rekao je nedavno redatelj Quentin Tarantino (54). On će snimati film o zloglasnom ubojici Charlesu Mansonu i njegovom kultu 'obitelj' koji je 1969. ubio trudnu glumicu Sharon Tate, suprugu Romana Polanskog (84) i njezine prijatelje. 

Tarantino brani Polanskog: Nije bio nasilan pa to nije silovanje
Tarantino brani Polanskog: Nije bio nasilan pa to nije silovanje

- Ovo je priča o koja govori o razdoblju najvećeg uspona hipijevskog Hollywooda i dvojici muškaraca koji žele uspjeti na mjestu koje više ne prepoznaju. No jedan od njih ima poznatu susjedu vrata do, Sharon Tate - opisao je svoj film Tarantino. Tu dvojicu muškaraca, bivšu televizijsku zvijezdu Ricka Daltona i njegovog dvojnika za vratolomije Clliffa Bootha će tumačiti glumci Brad Pitt (54) i Leonardo DiCaprio (43). 

Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu
Darovi poznatih: Čini se da ljubav ipak ima svoju cijenu
Reservoir Dogs 25th Anniversary Screening - New York

- Ne mogu biti sretniji zbog dinamičnog dua Pitt i DiCaprija kao Ricka i Cliffa - istaknuo je redatelj. Odlučio je da će film imati naslov 'Bilo jednom u Hollywoodu', a planira ga objaviti 9. kolovoza 2019. što je točno 50 godina otkad su Manson i 'obitelj' ubili vlasnika kompanije za distribuciju namirnica Lena LaBiance i njegove supruge Rosemary koja je vodila prodavaonicu odjeće. Par je živio u kući u Los Angelesu pokraj one u kojoj je kult bio na jednoj od zabava. Provalili su noću kod njih, svezali ih i izboli nasmrt bajunetom.

FILE PHOTO: California Department of Corrections and Rehabilitation photo of Charles Manson

Datum objave filma je i dan prije 50. godišnjice 50. godišnjice ubojstava Sharon Tate i prijatelja. Margot Robbie (27), koja je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glumice zbog filma 'Ja, Tonya', trebala bi utjeloviti Tate, no Tarantino to još nije službeno potvrdio, pišu britanske dnevne novine Guardian. Također, bi se u filmu trebali pojaviti Samuel L. Jackson, Tom Cruise i Al Pacino. 

Holivudska sapunica: Leo ljubi kćer (20) djevojke Ala Pacina
Holivudska sapunica: Leo ljubi kćer (20) djevojke Ala Pacina
Margot Robbie attends Suicide Squad film premiere at Leicester Square in London. 03/08/2016

Projekt je već izazvao brojne kontroverze jer je glumica Uma Thurman (47), koja je radila sa redateljem na filmu 'Kill Bill', nedavno rekla da je zbog njega skoro poginula. Tvrdi da ju je prisilio da vozi neispravni auto kojim se zabila u drvo i pretrpjela ozbiljne ozljede. 

Sils Maria Premiere - 67th Cannes Filmfestival 2014

- U tom trenutku sam pomislila da više nikada neću moći stati na noge. Odustala sam od tužbe, ali ni Quentin mi nije htio dati snimku - ispričala je glumica. Također, pojavio se i Tarantinov stari intervju u kojem brani kolegu Polanskog i kaže da silovanje koje propisuje zakon nije silovanje te da je on samo spavao s maloljetnicom.

REUTERS/PIXSELL

- Ta djevojka je znala u što se upušta. Po meni se riječ silovanje može koristiti samo kad se govori o nasilnom seksu, bacanju na tlo i to je jedan od najgrubljih zločina u svijetu - objasnio je redatelj koji je znao i za zlostavljanje producenta Harveyja Weinsteina (65). Weinstein je čak nasrnuo na njegovu tadašnju djevojku, glumicu Miru Sorvino (50). 

12th Edition Of The Los Angeles Italia Film, Fashion And Art Fest

- Rekla mi je da ju je Harvey napastovao, ja nisam mogao vjerovati. Sada mi je beskrajno žao što nisam učinio sve što sam mogao da to zaustavim, pa makar me koštalo kojeg filma - istaknuo je Tarantino. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane