To je to što me zanima!

Angelina se smekšala: Predlaže Bradu dogovor za skrbništvo

Glumica Angelina Jolie uživa u posljednjim danima ljeta s djecom prije nego im škola počne te im pomaže da 'ozdrave' svoj odnos s tatom Bradom Pittom
Vidi originalni članak

Bivši supružnici, glumci Angelina Jolie (43) i Brad Pitt (54) otkazali su sudsku raspravu o skrbništvu nad njihovom djecom, tvrde američki mediji. Angelinini prijatelji kažu kako je 'smekšala svoj stav i želi prijateljski i ljubazan kraj njezinog braka s Bradom'. 

- Oboje se žele dogovoriti o zajedničkom skrbništvu nad djecom i ne žele više voditi sudsku borbu - ističu prijatelji bivšeg para. Dodaju kako Angelina uživa u posljednjim danima ljeta s djecom prije nego im škola počne te im pomaže da 'ozdrave' svoj odnos s tatom. Bivši supružnici imaju kćeri Zaharu (13), Shiloh (12) i Vivienne (10) te sinove Maddoxa (16), Paxa (14) i Knoxa (10). 

Sukob Brada i Angeline je nedavno postao javan jer se glumica požalila da Pitt ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, a on je tvrdio da joj je dao novac koji nije iskoristila za djecu. Pittovi odvjetnici su rekli da glumac već isplatio više od devet milijuna dolara (oko 57 milijuna kuna) Jolie i ona je od toga kupila novu kuću i platila zaostale račune. 

Angelina sada želi primirje, kako tvrdi britanski Daily Mail, ako se i Brad slaže s time. 

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24.08.2018.

    stroga je

  • kockasti_2 24.08.2018.

    Sta joj dosadilo sa djecom

  • luka837 24.08.2018.

    Bolesna žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare